Chokladkaka med cocostosca både i & på
Och när man äter fisk så får man äta efterrätt! Sådana är reglerna ;)
Botten:
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g smält smör
Cocostosca:
80 g smör
2 dl socker
1,5 dl grädde
1 dl sirap
200 g kokos
Vispa ägg & socker och blanda sedan ner de torra ingredienserna och smöret. Häll i en springform (finns risk att den läker så täck den gärna med folie på utsidan) och grädda i mitten av ugnen 200 C, ca 7 minuter.
Koka ihop toscasmeten under omrörning. När kakan stått 7 minuter så ta ut kakan och häll över cirka hälften av toscan. Grädda kakan ytterligare ca 7 minuter.
Ta ut kakan och se till att den börjat få en yta som kan "hålla" toscan (har den det inte så grädda lite till), häll på resten av toscan och grädda ytterligare 10 minuter.
Låt kakan svalna ordentligt innan servering!

