RESULTATET - SÅ HÄR LÅNGT...

      2012-05-30 / 22:02:58 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Eftersom jag fick lite reaktioner på Facebook om att jag håller på att försvinna så får jag visa att så inte är fallet!! Magen finns kvar..

Men glad över att "ryggvecket" snart helt är borta.. Synd bara att det inte syns hur stort det var på första bilden...

Sen började jag ju egentligen inte på 87,7 utan på 89.. Så resultatet just nu är

- 13,3 kg


DAG 16-24

      2012-05-30 / 11:20:11 Publicerat i kategorin stort & smått  

Bloggtorkan slog in när jag började så smått äta mat igen :)
Det har hela tiden gått över förväntan!! Men i helgen ballade det ut lite med både 30års kalas & ESC.. Så lite upp där men det har försvunnit nu igen mer eller mindre..

Dock så har det faktiskt försvunnit nån cm på både mage och rumpa!! Jippii!!!

Men som sagt jag kämpar på.. Blir oftast Cambridge frukost & lunch och sen mat till middag.. Hoppas gå ner de sista fyra nu lite snabbt och lätt kommande tre veckorna.. Sen så..

Bjuder i alla fall på en dagens.. Svart är bra.. Då syns inte magen så bra!! :)


DAG 15

      2012-05-21 / 06:59:29 Publicerat i kategorin viktnedgång  

2 veckor..
- 5,3 kg

Och som befarat var det ett ganska stort plus i morse.. Men det är ju just på grund av att jag ätit mat och lagt på mig vatten. Och kommer det stanna på knappt ett kilo plus när jag börjar äta bara vanlig mat så kommer jag vara nöjd!!

Dock försvinner ju inget på mage & rumpa.. Men jag kämpar på denna vecka också så hoppas jag verkligen att måttbandet börjar visa lite bättre resultat!


DAG 14

      2012-05-20 / 19:13:04 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Då har det gått två veckor.. Magiskt!
Dock tror jag vågen kommer visa + i morgon då jag ätit mat både igår & idag.. Men allt som allt kommer det bli minus!
Ska bli lite spännande att se..

Idag har vi varit i Västerås på flygdag! Inte så imponerad men det var skönt att få en dag i solen med lite picknick!

Och appropå sol.. Vilket väder som väntar denna vecka! Underbart!!

 


DAG 13

      2012-05-19 / 09:42:47 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Det rullar på här hemma.. I dubbel bemärkelse! Maten funkar bra! Åt vanlig middag igår och jag rullar fortfarande neråt vilket är skönt!!

Dock så får jag lite dippar över min mage och rumpa emellanåt för det syns inte speciellt många millimeter på måttbandet! Men men.. Jag kämpar på!

I dag inleddes dagen 06.10.. På med kläder och 06.30 gick starten för träningsrundan! Blev 3,7 otroligt soliga & sköna mil på cykeln och det tog 1h 47min.. Det går inte fort men det går bra!!

Frukosten serverades efter drygt 2 mil i ett grönt & skönt dike!

 


GRATTIS & LYCKA TILL

      2012-05-17 / 19:43:04 Publicerat i kategorin stort & smått  

Grattis Finland &
Lycka till Sverige..

Jag har laddat upp med en hockey middag.. Mmm.. Gröt..

'suck'


DAG 11

      2012-05-17 / 14:34:25 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Dagen inleddes klockan 8 i morse med 1,5 mil på cykel! Kallt som tusan var det & det kändes i kroppen att jag körde innan frukost..

Resten av dagen och kommande kväll ägnas i soffan framför Hockey VM. Riktigt kul att alla kvartar ligger efter varandra.. Och, nej sååå hockeyintresserad är jag kanske inte! Men jag är förtjust i både Jihde och Wikegård.. Så det är värt att titta bara för att skratta åt dem! :)

Det ända som saknas är en liten skål med OLWs Dill&Gräslöks chips.. Mmm.. Men icke!! Här serverad kallt & friskt vatten! :)

 


DAG 10

      2012-05-16 / 20:21:42 Publicerat i kategorin viktnedgång  

♥♥ -5kg = halvvägs ♥♥

Idag har jag provat båda bröllopsklänningarna.. Och de sitter så perfekta nu! Det är riktig lycka.. Dock finns det två små mörka moln..

1: Klumpade mig och råkade spräcka lite av sömmen på sidan av den långa klänningen! Det borde finnas handtag att hålla klänningen.. Inte bara en massa rynkat tyg!
Hjälp mamma!! :)

2: Hur f-n sitter man i en mermaid klänning?? Att jag inte kommer få kissa på hela dagen har jag förstått! Men sitta bör man väll eller?? Får köpa urläckra skor, för de kommer förmodligen sticka ut under duken på andra sidan bordet då jag får halvligga på stolen!!
Men men, några cm till runt lår & rumpa så ska jag gå i en egen övarskola här hemma :)

För övrigt så har jag ätit lite idag!! En lillördag som är som en fredag.. :) Jag firade.. Gissa med vad?En ägg & kaviarsmacka! Hahaha..

Och för Er som vill.. En liten Sneak Peek!

 


EN ASK MED DRÖMMAR

      2012-05-15 / 22:42:29 Publicerat i kategorin stort & smått  

Så kom den då äntligen.. Eller äntligen & äntligen, bara väntat sen förra lördagen men ändå..

Vigselringen!!

Åhhh den är så fin! Helt perfekt!
Så ligger asken här intill. En ask med drömmar, förväntningar & lycka!

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 


DAG 9

      2012-05-15 / 07:11:38 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Lite trist är det att nu när jag kommit över hunger, trötthet & grinighet är det lite trist att det står still på vågen.. Men det lossar nog snart!!

Bra är i allafall att jag har det bästa stöd & pepp av både Håk & vänner..
Tack!!

 


DAG 8

      2012-05-14 / 07:13:04 Publicerat i kategorin viktnedgång  

Så.. Då har det gått en vecka!!
Helt otroligt!!!

Resultatet
-4,6 kg


Inte illa!! Känns som att det är värt att kämpa då :) Mycket är ju vatten, men ändå!!

Nu kämpar jag på en vecka till!! Mår faktiskt riktigt bra! Känner mig pigg & glad även om de kommer små dippar ibland & jag längtar som en tok efter att få laga massor av god mat! :)

Igår var vi ute hela dagen & tittade på cykling! Det var mysigt!
Sen på vägen hem gick vi förbi Domkyrkan.

Fatta, det är bara 2 månader kvar!! Sen blir jag fru Jacobsson!

(suck.. Kan inte ladda upp bild på mobilen just nu..)


DAG 7

      2012-05-13 / 09:20:14 Publicerat i kategorin viktnedgång  
Helt otroligt att det gått en vecka.. Eller ja, en vecka när denna dag är över!
Trodde verkligen aldrig det skulle gå och jag har ju tvivlat lite under veckan som gått. Men nu rullar det faktiskt på väldigt bra! I går eftermiddag hade jag en dipp men det var mest för att WebTVn krånglade, Håk var inte hemma och det var bara chips och Kalles Kaviar reklam på TV.

För ni har lagt märke till hur gudomligt god smörgåsen ser ut i Kalles reklamen va? Den reklamen där de "lurar" på japaner kaviar.. Mmmm..

I dag kommer det bli lite cykling.. Kanske ska våga mig på att cykla ner mot stan för att titta på elitcyklisterna som intagit stan! Håk kan nog tänka sig att fota lite :) Annars blir det bara en hemma dag, en eftermiddag med en god bok på en solig balkong kanske!DAG 6

      2012-05-12 / 09:40:03 Publicerat i kategorin viktnedgång  
Oj, upptäcker nu att gårdagens mobilbloggning inte kommit in som den ska.. Det handlade dock om att det var en bra dag och att jag klarade av att stå emot frästelser i form av blåbärspaj i personalrummet och kanelbullar på data kursen..

Efter jobbet slängde vi in cykeln i bilen och drog ut till LSS för att göra mitt första riktiga cykelpass. Eftersom jag aldrig egentligen cyklat, i alla fall inte mer än från punkt A till B och bara för att det går fortare än att gå så visst jag inte riktigt vad jag hade att vänta. Hade målet att köra 1 mil eller 1 timme, det som gick fortast att göra :) När jag cyklat första varvet och insett att det var nästan 2,5 km förstod jag att 1 mil skulle vara plättlätt att ta. Nytt mål fick bli en timme :) När jag cyklat 1 mil och insåg att det tagit 26 minuter.. Ja, med ett leende på läpparna satsade jag på 2 mil på 1 timme.. Då brakade dock ovädret loss och regnet öste ner och vinden slet rätt ordentligt i kroppen (läskigt).. Men ja, pannbenet sitter ju där det ska och det fanns inte en tanke på att stanna :)2 mil och 57 minuter senare
(och ja, jag har hjälm.. ni ser den bakom framhjulet)

Jag har ju verkligen sett TjejVättern som det som inte bara kommer vara svårast att göra utan också det som kommer vara sjukttråkigt.. Men jag börjar tvivla på de sistnämnda.. Jag känner mig så jävla hård och cool på cykeln.. Hahaha!

Nu är det lite shakefrulle och lite nyhetsmorgon. Sen i väg och vara lite flytthjälp till vänner (dagens träningspass), sen tror jag eftermiddagen och kvällen får fyllas med lite pyssel. Både till bröllop och till lite personalfester.

DAG 4

      2012-05-10 / 16:52:36 Publicerat i kategorin stort & smått  

Mycket bättre humör idag.. Men trött! Dock är det nog främst jobbet som orsakat det idag!

Nu hemma & ska titta på lite film innan Let's Dance!

Cykelskadan på rumpan blir bara fulare & fulare! Tur att det inte gör riktigt lika ont som det ser ut! I morgon hoppas jag kunna ta en tur!


DAG 3

      2012-05-09 / 17:51:14 Publicerat i kategorin viktnedgång  
idag är det ingen bra dag.. men jag fuskar inte..
sugen.. hungrig..

DAG 2

      2012-05-08 / 07:37:00 Publicerat i kategorin viktnedgång  
Då har dag 2 startat.. Skönt att lägga sig tidigt igår!
Gömde vågen igår för att jag ska försöka att inte väga mig varje dag :)

Hoppas verkligen att jag inte får huvudvärk idag..

DAG 1

      2012-05-07 / 18:56:42 Publicerat i kategorin viktnedgång  
Oj, det har hänt endel här på hemmaplan senaste tiden.. Detta har gjort att viktnedgång och träning fått stå åt sidan! Men nu så..

Nu är jag riktigt taggad till att ta tag i de sista kilona!!! I morse stod vikten på prick 82kg.. Det vill säga att jag gått upp 3 kg sen jag vägde som minst! Men åtminstonde 2 av dessa är vatten som jag hoppas rinna av mig denna vecka!

Planen nu är att kämpa på ordentligt i 4 veckor. En ordentlig kur som ska rena ut och göra att jag får en riktig kickstart igen!!

Dessutom hoppade jag på cykeln på riktigt för första gången idag! Det är ju knappt 5 veckor kvar till TjejVättern och jag ligger lite efter vad gäller upptakten till detta! En skrotning blev det.. Men det var betydligt roligare än vad jag kunde tänka mig!!
Dock hoppas jag att det inte blir fler vurpor nu.. Det kan ju vara så att omslagsflickan skall jobba vidare på den karriären snart :)
RSS 2.0