7,3KM PÅ INTE SÅ BRA TID

      2010-08-23 / 19:51:58 Publicerat i kategorin stort & smått  
löpning efter jobbet idag.. mot alla odds! :)
men det blev en botten tid på 60 minuter på min 7,3km runda. inte bra.. och världens tyngsta ben hade jag! men jag känner mig rätt bra ändå såhär i efterhand!
har ni rört på er idag?

IMORGON BÖRJAR HÖSTEN..

      2010-08-22 / 16:23:03 Publicerat i kategorin stort & smått  
jobbet har börjat, eleverna har börjat, håks semester är slut och det är kallare på nätterna..
helt enkelt imorgon börjar hösten på riktigt!!
det innebär rediga frukostar och hemma lagade middagar.. inget vin (kanske på en lördag) och mycket motion!!
idag är det två veckor kvar till tjejmilen :) tar jag mig runt på 70 min är jag nöjd!! och jag tror det kan gå..
utöver det så är allt inhandlat till hösten, lite nya kläder, lite nytt smink och böcker att lösa.. sen har jag också köpt Super Mario Wii så jag kan belöna mig med lediga kvällar efter löpningen!
det enda som är kvar att köpa nu är ett par snygga boyfriend jeans.. men det väntar vi 10 kilo med :) eller 5 i alla fall!
men jag tycker det är så snyggt!
sen får de gärna vara lite slitna också!!
nu ska jag hälla upp ett glas cola och njuta lite.. det blir citronvatten från och med imorgon! sen ska jag sticka klart sjalen som jag började på igår!

JAG ÄR EN URUSEL GRÄSÄNKA

      2010-08-17 / 22:43:19 Publicerat i kategorin stort & smått  
ja, det sker ju ibland att jag är hemma själv på kvällar och nätter då min sambo jobbar dygn ibland.. och det blir 99 gånger av 100 så att jag hamnar i soffan med TVn på först och sen när jag borde gå och sova så slår jag på Spotify och kan bara inte sluta lyssna..
nu har jag dock "turen" att Håk är borta hela denna vecka så jag ska öva och öva och öva.. det finns ju 1000 sköna och bra och tjejiga grejer att göra när han är borta!
så jag börjar snabbt nu att ta bort gammalt nagellack och måla på nytt och sen dagens situps program.. sen måste jag sova!!
men imorgon, då ni, då lovar jag att få lite gjort för min egen del utan att bara sitta bort tiden :)
sov gott alla nattsuddare..

STACKARS BESÖKARE

      2010-08-16 / 20:26:27 Publicerat i kategorin stort & smått  
loggade in på min blogg nu och ser till min förvåning att jag har mellan 5-10 besökare om dagen.. inget att skryta om kanske MEN eftersom jag inte bloggat sen 16 juni så tycker jag att det är anmärkningsvärt och jag vill skicka ett STORT tack till alla er som kikar in trots min bedrövliga uppdatering.
egentligen låg mitt bloggande nere mer eller mindre hela våren på grund av mitt nya jobba som tog massor av min tid och gjorde mig till en trött soffsittare varje kväll :)
men det har det under sommarlovet skett lite förändringar på :)
så jag tänkte att även bloggen kanske skulle få lite nytt liv :) för det första så har jag ju efter första terminen kommit in ordentligt på jobbet och det tar inte lika mycket av min fritid som det gjorde under vårterminen. sen har jag även börjat springa, kanske låter konstigt men det har faktiskt resulterat i MER energi :) men mer om min löpning kommer i ett senare inlägg!
skall ägna en stund nu till att klicka runt och ändra och förnya lite på bloggen..
må väl alla läsare!
RSS 2.0