TJEJVASAN 2012

      2012-02-26 / 20:27:41 Publicerat i kategorin träning  
då.. då var del klart.. tänker inte skriva så mycket om det.. jag slänger upp lite talande bilder istället! och bara några ord..


glad, nöjd, stolt!!
ofeciell tid 3,37,32


REKORD SKALL FIRAS

      2012-02-22 / 10:13:00 Publicerat i kategorin träning  
igår när jag kom hem från jobbet stårlade solen så fint och jag blev sugen på att springa.. det var ett tag sedan jag kände så och det var bara ta chansen!

så in och slänga på sig kläderna och ge sig ut! pluggade in musik i öronen och stack ut!
väl hemma igen hade jag sprungit drygt 5 km på 28 minuter.. VA!?! 28 minuter!!! galet.. första gången under 30.. helt galet :)

tyckte det var värt att fira, så när jag åkte iväg till Gränby slank jag in på Åhléns och köpte mig en kristall :) en flaska parfym! har inte köpt det på flera år. levt på gratis prover och några små flaskor jag köpte i sommras på väg hem från Rom. så det kändes verkligen lyxigt och som jag var värd det..EN TJEJ UNDER FÖRVANDLING

      2012-02-22 / 06:46:46 Publicerat i kategorin viktnedgång  
min "viktresa" (gillar inte det ordet) började denna gång 5/9 2011 och då vägde jag 87,7 kg och hade ett midjemått på 101 cm.. idag 23/2 2012 ligger vikten på 79,0 och midjemåttet på 93 cm..

vad gäller vikten är den normalviktigt och det är jag väldigt glad över.. midjemåttet känns väll fortfarande sådär om jag ska vara ärlig.. men den där bullmagen verkar verkligen sitta där den sitter :)

men har jag klarat det så här långt så ska nog det gå också, förr eller senare!!

men det som är roligt är att det verkligen börjar kännas.. att vänner som jag har på FB eller som jag vet läser här säger något värmer. men det kan ibland också kännas som att folk vet och känner sig tvingade att säga nått! men de senaste två veckorna har jag faktiskt fått frågor och kommentarer från folk som inte är så insatta och det värmer lika mycket men är på något sätt roligare..

och roligast av allt är att jag själv känner och ser skillnad.. inte bara på de mindre storlekarna på kläder utan hela jag känns gladare, piggare och smalare och ler oftare och oftare när jag tittar mig i spegeln..


så med ett resultat på
-8,7 kg &
-8 cm i midjan

blir resultatet såhär :)


ENERGI IN OCH ENERGI UT

      2012-02-20 / 20:13:47 Publicerat i kategorin träning  
i dag stack jag lite tidigare från jobbet.. hade planeringstid som jag tar igen nu i kväll! solen ropade efter mig.. och skidorna skrek efter mig.. så jag åkte hem med 13.00 bussen hem till uppsala och Håk hämtade upp mig för en snabbis på stan och köpa en midjeväska med "inbyggd" termos och träningsstrumpor.
sen hem och slängde på oss träningskläderna och drog ut till Bälinge och ett skidspår på 10km runt en golfbana. och där ute blev det två varv.

nu ligger jag i sängen med ett skönt pirr i ben och armar och en ond rygg.. för idag fick ryggmusklerna sig ordentligt med träning.. och med dessa 20km i kroppen så känner jag mig faktiskt nöjd och glad och betydligt tryggare inför TjejVasan på lördag. det kommer att gå!!


det blev verkligen ett virvarv.. jag tappade fort kollen på vart vi var och från vart vi kom :)

dagens kaloriresultat ser ju inte helt fel ut :) nu blir det lite TV och sen får vi se om jag blir hungrig så jag får stoppa i mig lite extra..


DAGENS MIDDAG

      2012-02-13 / 17:13:01 Publicerat i kategorin stort & smått  

dag 1
idag blev det en faktiskt överraskande god middag.. lax med chèvre & blomkålspuré!!

håller på att koka lite hallon- & vitchokladkräm också.. alla ♥ i morgon & då behövs ju arbetskamraterna få sig en liten överraskning!!


FARLIGT ATT VARA LEDIG

      2012-02-13 / 07:44:46 Publicerat i kategorin stort & smått  

det är farligt att vara hemma för länge. man blir dagvild! det är ju i morgon tisdag som jag ska till Norrtälje på föreläsning ända till 20.00..
vet inte hur jag tänkte..

mer scheman för att hålla koll på läget :)


MAGSJUKA, VILA & TODO

      2012-02-12 / 21:09:09 Publicerat i kategorin stort & smått  
drabbades av magsjuka natten mellan onsdag & torsdag.. och låg helt utslgen hela torsdagen :(
så typiskt när man peppat igång..
men efter att tagit en lååång sovmorgon på fredagen så började jag bli människa igen!

och fyra dagar hemma har gjort bara gott! jag är otroligt utvilad och är peppad att i morgon åka till jobbet & att ta tag i mat- och motionsvanor igen..


denna veckas todo
måndag: jobb & promenad
tisdag: jobb & promenad
onsdag: jobb & vasaloppsplanering
torsdag: jobb & försöka hålla mig vaken när jag kör hem efter jobbföreläsning i norrtan
fredag: jobb, skidåkning & packning
lördag: assistera vid bröllopsfotografering, gå på bröllop och njuta av en natt på hotell
söndag: njuta av soffanDAGS ATT BLI SMAL!!

      2012-02-06 / 21:21:41 Publicerat i kategorin viktnedgång  
det blev inget skidlopp i helgen.. för kallt helt enkelt! trist.. men kanske bra för självförtroendet.. nu kan jag ju liksom fortsätta tro att 3 mil kopper bli plättlätt när jag står där på starten om knappt 3 veckor..

nya arbetsuppgifter på jobbet.. igen..
men jag tror faktiskt att det kommer bli bra! idag har jag dessutom startat med att rensa klassrummet.. kom till typ hälften och lyckades fylla en sopsäck med skit!! skönt att rensa ut är bra förnamnet..

men efter att jobbat konstant idag från klockan 08 till nu 21.18 så känner jag mig faktiskt nöjd och glad.. med den kännslan skuttar jag in i badrummet för lite tandborstning och sen ska jag slänga mig i sängen med Katrin Zytomierskas nya bok "Dags att bli smal!"..

Har hört så mycket gott om den.. Så nu jädrans Katrin!! Nu gäller det att du peppar igång mig.. Annars ska jag hemsöka dig ;)
RSS 2.0