SKIT LEDIG

      2009-10-29 / 19:58:29 Publicerat i kategorin stort & smått  
jag har verkligen inte gjort många knop idag.. har suttit i soffan och växlat mellan tv, web tv och internet :) linnet var på besök en sväng för pizza och bonde söker fru som vi missade :)

och det är så kvällen kommer fortsätta! men inte valt om det blir rosa bandet galan eller något annat :)

vi får se!
men ni glömmer inte att skänka lite pengar till rosa bandet va?

BENGT BULA

      2009-10-29 / 19:55:53 Publicerat i kategorin stort & smått  
jag älskar dig ;)

UNDERBARA ROSA PRESENT

      2009-10-29 / 13:40:37 Publicerat i kategorin stort & smått  
av min sambo och älskling fick jag den bästa presenten av dem alla!!

stödet innan denna dag och att han städat och fixat hela lägenheten inför kalaset igår!! så ofattbart skönt att slippa tänka på det!!!
och det hade räckt.. men inte då :)

jag fick ett paket av honom också..


en helt underbart rosa mini laptopp och NEJ det är ingen bloggdator, även om jag nu sitter här och just bloggar på den.. med enorm glädje dessutom! :) det är faktiskt en arbetsdator.. en dator jag kan bära med mig varje dag mellan jobb och hemma :) ska bli så skönt!!

jag har en laptopp sen innan som dessutom inte är så gammal.. men den är inte bärbar.. den är flyttbar :) det vill säga att det är en 17" skärm och väger hur mycket som helst. så jag får ont i hela kroppen när jag är tvingad att bära mig med mig..

nu kommer det bli så mycket lättare.. en liten dator med lång batteritid och dessutom en bra väska att ha den i :) toppen!!


tack underbara älskling! du vet förhoppningsvis hur glad jag är över ditt stöd och datorn :)

PRESENTER

      2009-10-29 / 13:33:31 Publicerat i kategorin stort & smått  
igår kväll kom min familj på lite examensmingel och jag fick så fina presenter :)

av mamma, styvpappa och småsyskonen fick jag en arbetsväska.. något jag verkligen önskade mig! hatar att behöva ha samma väska till och från jobbet (skolan) som jag sen har som handväsa på fritiden. den blir nämligen fylld av skit och framförallt blir den tung!
så en helt underbar svart portföljliknande väska från ceannis fick jag av dem!! skall testpacka den här sen så jag vet att allt går ner i den. men det ska inte vara några problem..
dessutom tycker jag den är en så bra blandning mellan elegant och cool :) precis som mig :)av mormor och morfar hade mamma med sig ett så fint silver armband :)
helt underbart var det.. lite svårt att öppna och stänga dock men det är nog en övningssak! funderar på att lämna in det och få någon text ingraverad i den.. så jag verkligen inte glömmer varför jag fick den :)av min bästakompis (som också tog examen igår) och hennes sambo fick jag ett jätteläckert grytunderlägg. hmm.. undra om hon sett mina fula hemska korkunderlägg som jag tycker är så fula!! nu kan jag verkligen ställa fram mat med stil :)tillsist fick jag jätte mycket bra läraregrejer av min syster & svåger och min pappa. det vill säga pennor, mappar, en lärarkalender osv.. så nu är jag mer än redo att börja jobba..

tack alla ni!!
underbara presenter!! :)

JOBB

      2009-10-29 / 13:23:47 Publicerat i kategorin stort & smått  
examen igår och på måndag börjar jag jobba!!
det är nästan för bra för att vara sant!!
dock är det bara ett vikariat på en månad men iallafall. det är dessutom svårt att få jobb mitt i terminen så jag är jätte nöjd!

så nu blir det jobb fram till början av december och sen åker vi utomlands den 4 december :) <------
så hoppas jag att det skall lösa sig med jobb i januari efter jullovet!

detta med jobb gör också att idag, imorgon och lördag och söndag kommer att ägnas åt soffan :) jag skall verkligen bara njuta av examen, ledighet, livet och bara njuta!!

ÄNTLIGEN

      2009-10-29 / 13:15:34 Publicerat i kategorin stort & smått  
jag har ÄNTLIGEN tagit EXAMEN!!

det känns helt overkligt idag när man sitter här! dagen efter då allt tog slut.. men det är också en helt fantastisk känsla!

i augusti 2005 började jag läsa på uppsala universitet och lärarprogramet för att utbilda mig till lärare och inte vilken lärare som helst..

lärare på grundskolanssenare år (5-9) i hem- och konsumentkunskap och svenska som andraspråk

och igår var jag på mitt examinationsseminarium!! det vill säga att min examenspraktik var över och jag var och lämnade in alla rapporter från den och fick även redovisa dem lite smått i mindre grupper..
så nu är det bara vänta på att betygen registreras och jag kan söka en examen.. så jag får det på papper och då slutligen blir behöriglärare..

så nu 4½ år (eller lite kortare eftersom jag läst lite dubbelt en termin) och 270hp senare så är jag lärare och det känns helt underbart!

och tillbaka till det att jag är ledig handlar om att man som student ALLTID har något som hänger över en.. eftersom man till mångt och mycket lägger upp sin planering själv så finns det alltid något att göra. visst är man ledig ibland men trots det så finns det alltdi något att göra. visst är sommrarna lite bättre men då har ju jag nästan alltid jobbat heltid och i sommras pluggade jag dessutom en sommarkurs. men nu är allt SLUT och det är underbart!!

så.. se till att grattulera mig nu!!

VARNING!!

      2009-10-29 / 13:04:07 Publicerat i kategorin stort & smått  


jag har saknat min blogg!! och nu är jag för första gången HELT LEDIG på 4½ år.. så nu kommer jag tokblogga! och det finns en anledning till att jag vill sitta och trycka som en tok på tangenter.. men det återkommer jag till i ett annat inlägg :)

så nära så nära..

      2009-10-21 / 22:04:54 Publicerat i kategorin stort & smått  
nu är det nära examne och jag har FULLT UPP!!

men idag tog jag 15 min ledigt och beställde och betalade resan!! :)
i början av december bär det av till lanzarote!!
och hotellet club sol lanzarote!!

underbart...

se bilder i inlägget nedan..

nu är det nära..

      2009-10-17 / 21:25:14 Publicerat i kategorin stort & smått  
... nära att vi bokar en resa! nu till veckan får håk reda på om han får semester beviljad i början av december och om han får, vilket är i princip helt säkert så drar vi den 4 december!!

och nu lutar det år lanzarote och hotellet sol lanzarote!!

visst ser det underbart ut.. jag kan nog står ut en vecka :)

och vet ni vad som är ett plus :)och nu tänker ni "shit, stackars människa hon har läst fel". men nej!! håk har ju fått mig och nörda in på flygplan och hotellet ligger cirka 1 km från flygplatsen vilket innebär att vi har gångavstånd till landningsbanan där vi kan flightspota :)
eller varför inte ligga i solen på stranden med en paraplydrinken i handen och bli överflygen av flygplan på låg höjd.. ett klart plus!!

blossa 09

      2009-10-15 / 20:11:46 Publicerat i kategorin stort & smått  


när jag var på gränby c idag så passade jag också på att slinka in på systemet för att hämta ut min blossa 09 som jag förbeställt!
har inte smakat på den ännu, men återkommer nog efter helgen då jag tror att en premiär smakning kommer att ha gjorts :)


trevligt brev

      2009-10-15 / 20:08:50 Publicerat i kategorin stort & smått  
detta låg i min postlåda idaginte illa va?
dock visste jag faktiskt om det sedan tidigare eftersom de också ringt och berättat detta!!

men tro nu inte att jag vunnit storkovan.. 1000:- kommer att komma in på kontot om nån vecka!
men det är inte illa det heller och jag klagar verkligen inte!
nästa gång kan det bli mer!! :)

papperssortering = mer ordning = mer tid

      2009-10-15 / 20:06:37 Publicerat i kategorin stort & smått  
nu så..
efter paniken över tröttheten häromdagen drog jag idag till gränby c efter dagens lektioner, utvecklingssamtal och möte.. där gick jag på granit och botaniserade i deras underbara sortiment!!
jag älskar verkligen deras olika papperssorterings grejer och deras slogan "förenkla dit liv - få tid att leva"
det är precis vad jag har gjort idag!!

det blev en box med 16 hängmappari denna skall det finnas lektionsplaneringar till alla klasser och just nu är den mer eller mindre tom men den kommer självklart fyllas eftersom jag får ett jobb och har mer lektioner, erfarenheter och år i yrket..
tanken är väll att det skall finnas 3 st innan allt är klart. en för år5, en för år 8 och en för år 9.

men, så länge jag inte har ett eget bra kontor så kommer hemmet bli mitt kontor och jag kan ju inte bära tre sådana här boxar fram och tillbaka varje dag ;)
så..en midre mapp med 12 st flikar köptes också. här är 10 av flikarna märkta med mån-fre x 2 vilket gör att jag kan stoppa i planeringar för två veckor åt gången :) det kommer bli toppen tror jag! och som ni ser är denna mycket mer fylld än vad boxen är.


utöver detta blev det också två pärmar och två tidskriftsamlar till alla privata papper. tänkte försöka sortera upp både mina och håkans nu när vi blir än mer sambos efter min examen och dessutom eftersom vi sålt vår bokhylla :)

så mycket jag vill göra.. så lite tid!

      2009-10-14 / 21:58:49 Publicerat i kategorin stort & smått  
igår var jag så trött på eftermiddagen att jag trodde jag skulle bryta ihop.. det fanns liksom inget hopp om liv :) men duktig som jag var så slängde jag mig ner i sängen redan strax efter åtta och somnade innan nio och sov hela natten som en prinsessa! upp i morse 5.30 för en lång och mycket välbehövlig dusch.. det är tufft när man knappt orkar/hinner med/prioriterar det.. men så har det varit!
så efter duschen var jag som ny :)

iväg till en underbar arbetsdag på praktiken och sen hem och dammsög hela lägenheten och plockade iordning på all skit som samlats i högar här :)
sen vidare på kurs om valberedningens uppdrag som HSB höll i, sitter nämligen i bostadsrättsföreningens valberedning. en givande kurs, absolut men kanske lite långdragen emellan åt.

nu hemma och känner bara att jag skall försöka slänga mig i sängen direkt.. en till natts ordentlig sömn är inte fel :)

men samtidigt sitter jag här och känner att det vore skönt om dygnet hade lite fler timmar..
det är så mycket jag vill hinna göra som jag inte riktigt känner att jag hinner med och orkar!


som att blogga är ett exempel..
äntligen har stickskolan tagit fart och min energi räcker inte till.. förlåt!!

men lite mer struktur kommer att komma..

imorgon kommer det en kvinna från institutionen och skall askultera mig på SVASen. sen är allt bevakande på praktiken slut :) så då är det bara skriv uppgifterna kvar och de ska vara färdiga innan denna vecka är slut enligt min planering..
blir till att skriva till helgen är planen!

för nu är det nära!!
två veckor kvar!! sen är 4½ år studier slut och jag har min examen!!

imorgon efter praktiken skall jag till skolan där jag skall vikariera i höst och få lite mer info och kontroll på läget. det ska bli skönt!

vad är mer uppe på tapeten..
jo, just tapeter :) (nu känner jag själv att jag ver rolig iaf)
till helgen hoppas jag att jag mellan skrivningen skall hinna i alla fall måla väggen här hemma så att det sen bara är två tapetvåder som skall upp :) det kommer bli så fint!!

sen skall jag överaska min sambo med en grej på lördag.. men han vet inte vad så jag kan inte skriva det här :)

och självklart hoppas jag att jag skall hinna med lite stickning både för egen del och för bloggens skull också!!

nej, nu tänderna och sen sängen!jo en grej till..
det blev tydligen så att jag ska på en maskeradfest nästa helg utanför växjö.. jag är inte så mycket för maskerader :( det är artist tema, det vill säga jag måste klä ut mig till en artist!! det självklara valet var caroline af ugglas... MEN det var ju upptaget och det får bara komma en av varje artist!!
HJÄLP MIG!! vem kan jag vara!!

miss li??tisdag

      2009-10-06 / 19:46:00 Publicerat i kategorin stort & smått  
dagarna rullar på..
jobb från tidiga morgon till sen kväll! eller nästan iallafall och jag bara njuter!!
det är så roligt!

har lite torka över att blogga..
så vi får se om det kommer nått!!

i helgen blir det ut att resa lite.. uppåt! :)

+0,3

      2009-10-05 / 07:42:04 Publicerat i kategorin viktnedgång  
suck..

jag blir så trött på mig själv ibland.. nu ligger vikten på 83.8!
jag har nött på 83kg nu i flera veckor.. börjar bli som för 2 kg sedan!
och maten sköter jag.. så denna veckan är det ränings som står absolut högst på prioriteringen!!
utan tvekan..

det kommer bli minst 10 000 steg VARJE dag + dans och gym..
nu skall fläsket dallra
och jag skall visa mig själv att de 5,8 kg som jag ligger efter kommer minska i rask takt!!


matintaget - kanelbullar

      2009-10-04 / 20:50:56 Publicerat i kategorin viktnedgång  
kanelbullens dag idag.. detta resulterade i 52 stycken bakade underbara kanelbullar! doftar fortfarande gott här hemma. bjöd hem ett gäng vänner för lite bullkalas.. och med mina ord

"vi har inte plats i frysen, så se till att det tar slut"

och vipps så var det inte så många kvar när folk började traska hem.. men jag vill inte ha några här hemma så gästerna fick också ett par med sig hem :)

så tillslut så fanns det en liten bulle kvar..


suddig och ensam

håkan drog senare iväg till en kompis för att hjälpa honom lite med datorn.. och påvägen hem fixade han lite middag! enligt GI.. och med tanke på intaget av kanelbullar innan (3 stycken) så var det nog bra :)

blev en lowcarb burgare från max.. min nya favorit när fantasin och orken tryter :)


hamburgare med sallad istället för bröd :)


imorgon är det måndag och för en vecka sedan sket jag i att väga mig.. en liten dipp i humöret gjorde att jag sket i det och nu håller jag bara tummarna att jag inte gått upp de två veckor som gått..

men nu skall jag iallafall sätta mig och planera veckan och framförallt lägga fokus på träning..

trots förkylningen går det att motionera.. jag började tillexempel denna dag med ett gympass :)

vad jag stickar på

      2009-10-04 / 18:20:37 Publicerat i kategorin stickning  
jag har just nu tre olika arbeten på gång plus att det ligger garn och väntar till en hängselklänning.. och dn är jag väldigt sugen på att börja på.. MEN jag har lovat mig själv att jag skall bli klar med allt annat först för att få sätta igång med den :)

här kommer i alla fall bilder på de två olika tröjorna som jag håller på meddenna rosa tröja känns väll kanske inte så vintrig men jag kämpar på trots regnet utanför just för att det är så mycket nya tekniker på den som jag tidigare inte stickat. har ärmarna kvar och sedan skall alla stycken sys ihop för att sedan sticka kanten runt hela. och vet ni.. jag skall då sticka upp typ 400 maskor och sedan öka upp till runt 700 om jag inte minns fel.. känns helt vansiningt.. men jag skall klara det..denna gör jag i en mörkrosa färg och designen står underbara yll och tyll <--- för, även om jag gjort om den lite. vet inte om jag blir helt nöjd med modellen för mig själv så den kanske kommer säljas här på bloggen när jag är klar. blir hursom mycket fin :) och jag älskar att sticka koftor på tvären.. vet inte varför men det är roligt!

sen håller jag på med ett par av mina "johanna jordgubbs" vantar :) egen design och de är underbara. denna gång försöker jag mig på i ett bommulsgarn och hoppas det skall bli lika bra som ull.. bilder kommer när jag är klar med dem.

sen tillsist då klänningen..


men jag kommer göra den i svart och i bommulsgarn.. hoppas verkligen att den kommer bli lika bra som jag drömmer om :)

handledsvärmare

      2009-10-04 / 18:13:32 Publicerat i kategorin stickning  
jag har fått frågan om enkla handledsvärmare att sticka nu till vintern..

och vet ni!?
enklare grej kan man inte sticka..
testa er fram och bara njut av att bli bättre och bättre på att sticka..
här har du chansen att börja sticka lite egna mönster osv.
eller sticka enfärgade och smycka dem med fina knappar som bara sys på..

men för att ha något att börja utgå ifrån..

Lägg upp 30 m på st 4,5 med ett tunt garn (tex. Muskat, eller fråga i en butik om något liknande). Sticka rätst till arb mäter 18 cm, maska av. Sy uppläggnings-kanten och avmaskningskanten mot varann så att det bildas "en tub", denna skall bli ca 15 cm hög.
Och vipps så har du en handledsvärmare och sen är det bara att sticka en till.

 så här ser muskat ut :)

Men du kan också tänka så här.
Ta ett par stickor (inte allt för grova, om du ni inte vill ha grovmaskiga handledsvärmare) och lägg upp maskor så att det räcker runt din handled. sticka sedan den typ av stickning du vill så långt du vill.. ju längre du stickar ju längre blir din handledsvärmare :) maska sedan av och sy ihop kanterna så att du får en tub. och utsmycka som du vill :)

Eller åt andra hållet..
Lägg upp så många maskor så att den är så pass lång som du vill ha den och sticka istället så långt så den når runt din handled och sy sedan ihop uppläggningskanten och avmaskningskanten emot varandra till en tub.

våga testa!! du kan alltid repa upp och göra om ifall den blir för stor eller för liten..

vill du ha tips på olika varianter av stickning klicka här <----------

jag skall sätta mig och köra lite olika varianter här framöver och kommer då självklart att lägga upp bilder på mina alster.. så håll utkik..

fråga gärna!!

hur ökar jag maskor i arbetet? TIPS!!

      2009-10-04 / 17:40:05 Publicerat i kategorin stickning  

som vanligt när det gäller stickning så är svaret på frågan: det finns massor med sätt.

här kommer jag presentera tre olika sätt (två med bild). jag använder mig ungefär av alla tre lika mycket. lite beroende på när i arbetet som jag skall öka och i vilket arbete som det handlar om.

Sticka 2 maskor i en maska:

Trä in höger sticka rätt i den maska som skall ökas. Linda garnet runt höger sticka och dra det igenom som om du skulle sticka, men spara maskan på vänster sticka. Trä sedan in höger sticka i den bakre maskbågen på samma maska. Linda garnet runt stickan och dra igenom. Lyft av maskan från vänster sticka. Du har nu fått två maskor på höger sticka och ökningen är klar.
Gör en ny maska mellan två maskor:

Plocka upp tråden mellan två maskor som
på bilden och sticka denna ögla.
Gör nya maskor med omslag:

Om du behöver fler maskor i kanten på arbetet,
kan du göra omslag på stickan och sedan på
nästa varv sticka varje omslag som en ny maska.vad gör jag när nystanet är slut? - byter tråd.. TIPS!!

      2009-10-04 / 17:30:58 Publicerat i kategorin stickning  
hur byter jag nystan i stickningen?
byta nystan är ett måste när mitt nystan är slut men kansk självklart också göras innan om man tillexempel skall byta färg..

det finns flera olika varianter man kan ta till. jag kommer att ge två exempel, ett som gäller om mitt nystan håller på att ta slut och ett om man vill byta färg.

dubbeltråd: när jag upptäcker att mitt nystan håller på att ta slut (cirka 7-10 maskor kvar) öppnar jag upp ett nytt nystan och och tar änden på det nya nystan och lägger parallellt med den "stump" som finns kvar av det gammla nystanet. det vill säfa att den nya änden ligger mot den senaste stickade maskan och sedan stickar man med båda trådarna tills det är helt slut på den gammla. på detta sätt så blir det inte så hemskt mycket trånd att fästa i slutet av arbetet vilket jag tycker är väldigt positivt.

enkeltråd: detta sätta som jag nu har beskrivit är inte optimalt då det gäller att byta färg efter det då kommer synas att man stickat med två färger en bit i arbetet. här är det helt enkelt bättre att bara sluta sticka på den tråd man håller på med och låta den hänga på baksidan av arbetet. sedan plockar man upp den nya färgen och lägger den över fingret (precis som vanligt) och börjar bara sticka. jag tycker personligen att det blir snyggast och är enklast att göra detta på en kant av arbetet men ibland är man tvingad till att göra det mitt på och då kan det vara att bra tips att löst knyta ihop de två tråd"stumparna" som blir så att man inte på nästa varv råkar dra upp en maska. detta eftersom de två maskorna som blir i skarven (den sista med ena nystanet och den första med det nya nystanet) är mycket lösa.

kände nu att detta blev mycket text och kanske inte så pedagogiskt..
fråga gärna!!
skall försöka fota lite så att ni ser hur jag går tillväga på lite bilder också..

låt grisen växa till bristningsgränsen!!

      2009-10-03 / 19:01:11 Publicerat i kategorin stort & smått  

jag gör på nytt slag i saken för lova..

tänk om du vaknar i morgon och det är söndag.. vilket det är! men tänk om när du sitter där vid ditt trygga matbord (eller i sängen eller soffan) och äter en underbar frukost och det helt plötsligt slår dig..
FAN jag är 20 kr fattigare!! FAN FAN FAN..

eller..

om du skulle vara 20 kr fattigare imorgon skulle det verkligen vara så farligt?!jag vet nån som skulle vara väldigt glad om hon vaknade i morgon och det var söndag och hennes spargris hade växt lite.. eftersom pengarna i hennes spargris går till barncancerfonden och gör mycket gott..
vare sig det är söndag eller någon annan dag..så klicka dig in till hennes spargrisoch läs om hennes öde och senaste skratt på hennes mammas blogg <--------------


jag vill nu se ALLA mina vänners namn på listan över givare till Lovas underbara spargris!!
ni har alla råd..


stickning

      2009-10-03 / 18:52:35 Publicerat i kategorin stickning  

jag har lovat stickning i helgen.. uppdateringar på stickskolan! och jag håller vad jag lovar! det kommer att komma imorgon eller om ni har ruskig tur redan ikväll!

men troligtvis imorgon! :)


underbara pojkvän

      2009-10-03 / 18:42:50 Publicerat i kategorin stort & smått  
som ni kanske minns så fick jag tre presentkort av håk på min 25års dag.. i förmiddags var jag och utnyttjade två av dessa på uppsala spa och skönhetsvård <-------

det blev helkroppsmassage och en ansiktsmassage!! har aldrig varit på massage tidigare men detta var absolut inte sista gången.. det ska bli en vana!! det var så underbart skönt.. en hård utrensandemassage över hela kroppen först!! klarade tillochmed av fotmassage.. jag som är den kittligaste på denna jord! för att efter den hårda kroppsmassagen ligga under ett underbart duntäcke och få en helt fantastisk avslappnande ansiktsmassage.. jag somnade!! opps.. men massören är nog van med det tänkte jag! :)

så hörrni!! unna er nu detta ni också..
min rygg är mjuk och underbart len..

tack älskling!


planering, planering och planering

      2009-10-03 / 18:37:06 Publicerat i kategorin stort & smått  
det blir en heldel planering nu när jag är ute på praktik och håller
undervisning fem dagar i veckan..
man vill ju dessutom försöka förnya sig hela tiden och inte bara använda sig av sånt material som redan finns! idag skulle varit en sådan planeringsdag.. men det var tufft att komma igång!

har gjort till två lektioner.. och borde väll göra till fem i alla fall.. få se om mer energi infinner sig under kvällen eller om jag skjuter det på framtiden, det vill säga imorgon! :)varför kan inte folk se lite ljusare på saker och ting!?

      2009-10-03 / 18:33:40 Publicerat i kategorin stort & smått  
denna vecka har som sagt varit fulltäcknad för min del.. men jag är som jag är och trots att jag harfullt upp kan jag inte sluta fundera över andra människors liv! det vill säga folk i min närhet som tänker, gör, beter sig och säger konstiga saker..

och den senase tiden har varit lite extrem i detta avseende..

för mig är det otroligt att vissa människor bara ser saker i svart eller vitt och aldrig går en medelväg i någonting.. speciellt då det mesta verkar vara svart i deras liv! jag är fullt medveten om att allt är rellativt med folk jag nu tänker på är ändå vuxna människor, vissa av dem till och med föräldrar! och för mig är det obegripligt att man som vuxen i så många avseenden kan bete sig som en fjortonåring..

jag har fått veta så mycket och hört så mycket senaste dagarna som får mig att tänka på filmen Idocracy!! lite smått skrämmande är det..

nu sitter jag här hemma och funderar på ett email som jag kanske borde skriva och skicka iväg.. men jag kanske  är som alla andra.. för feg för att sätta ner foten! för feg att min fot skall snudda vid någon annans tå.. men i slutändan vet jag att det finns barn som kommer i kläm och då blir jag besviken och inte minst arg..

kanske skriver men inte skickar det..

alla gör vi val i livet som påverkar andra.. och oftast är de bara så att det får man ta! men ibland.. då måste man säga ifrån!

facebook verkar inte ta bara tonårstjejers liv i anspråk utan även vuxna kvinnors.. och låt mig påminna.. en gång på internet ALLTID PÅ INTERNET!!


det är mycket nu..

      2009-10-03 / 18:19:30 Publicerat i kategorin stort & smått  
oj.. så här länge har jag väll aldrig haft en blogg uppehåll! men denna vecka har verkligen varit FULLBOKAD!! och mer där till..
det var längesedan jag flängde och for så mycket från morgon till kväll varje dag! men ändå måste jag säga att det varit otroligt roligt!!

men det tog ut sin rätt..

förkylningen är ett faktum och rösten låter som en kraxande kråka! snoret rinner och det är äckliga slemklumpar i halsen (LÄS: Ej torrhoste = INTE grissjukan). men jag ser det ljusa i det hela och är glad för att jag inte har någon feber..

skall ägna kvällen till lite bloggning tänkte jag.. så håll utkik för nu kommer det rulla in lite inlägg...

hoppas ni får en mysig kväll!
RSS 2.0