Påsklovet är över

      2014-04-27 / 21:54:29 Publicerat i kategorin stort & smått  
Så var det söndag då!
Och i morgon är det jobb igen efter 10 dagar ledigt. Välbehövliga dagar.. Som varit under bara, och inte minst, vilket väder vi haft! Snälla ge oss en sommar fulla med dagar som idag.

Har trots skön ledighet lite söndagsångest idag.. Men ska bara jobba måndag och tisdag denna vecka och är sen ledig över Valborg. Med massor av roligt inplanerat.

Sen räknade jag att totalt har jag bara 20 jobbdagar kvar innan jag går på mammaledighet. Så det ska nog gå bra.

Har dock börjat få lite krämpor nu över ledigheten. Inte minst så har mina fötter börjat svullna rejält! Som falukorvar ser de ut.. Riktiga tantfötter. Men ska ta mig till stan i morgon och köpa stödstrumpor tänkte jag. Visst finns det som nylonstrumpor? 
Sen har jag fått en knuta typ under vänster skuldra. Gör riktigt ont emellanåt och konstigt nog känns den inte alls ibland. Men min man är ju grym på massage så han har klämt på riktigt bra idag vilket var rejält skönt och nu ligger jag med en vetekudde på, så ska den nog snart lösa upp sig...

Nu ska jag somna till Beck.. Älskar när de går på TV!

Bjuder på några bilder som får tala om vilka härliga dagar jag haft!!Naglarna

      2014-04-21 / 22:27:17 Publicerat i kategorin stort & smått  
Det här med Gravid Glow.. Det skulle jag kunna skriva ett helt inlägg om, hur jävla lurad jag är på det!

Men, jag ska inte klaga.. Magen är fantastisk och då får finnarna på ryggen och blemmorna i ansiktet och de tråkiga håret (som jag iofs slutat tappa av, på gott och ont..) stå tillbaka för att jag är nöjd, glad, stolt och lyckligt rusig över min fina mage och för det under som växer och sparkar runt där inne!

Men, det här med naglarna.. Det är ju något jag kämpat med mycket och för snart ett år sedan fick som ett lite större intresse i livet :)
De har inte heller blivit så mycket starkare, som jag hoppats. Utan länge stretade de på som vanligt, men så blev de här för ett par månader sedan svagare.. Så jag slutade använda lack ett tag & luftade dem, men jag tycker inte det blev så mycket bättre av det. Så för tre veckor sedan filade jag på dem och drog på Gellack på dem..

Och nu vips.. Magiskt!!
På bara tre veckor har jag fått klor!! 


Nu har jag som ni ser på nedre bilden tagit bort lacket och sen oljat in dem. Så ska de få lufta över natten och i morgon blir det till att fira med lite franskmanimyr tror jag.. 
Påsklov

      2014-04-21 / 09:30:42 Publicerat i kategorin stickning  
Har påsklov denna vecka.. Och jag tror ärligt aldrig att ett lov varit så behövligt!! 
Tröttheten och framförallt mattheten de senaste veckorna har inte att varit att leka med!

Åkte till stugan i torsdags och stannade till lördags eftermiddag.. Sen skulle mannen arbeta lite så vi rullade hem! Och gårdagen ägnades åt att vila indolens!

För vilket underbart väder det är!!
Även dagen idag kommer ägnas i solen, med en ny bra talbok och virkning.


Det här med virkning är det nya nämligen.. Just precis lärt mig för att göra mig av med en massa restgarner som jag har här hemma!
En docka med läskiga ögon är färdig och just nu håller jag på med en kanin.
Det blev en mycket bra dag..

      2014-04-05 / 17:40:22 Publicerat i kategorin stort & smått  
Det blev en mycket bra dag idag.. Vi tog oss en rask promenad runt högarna, med lite backträning :) blev både lite flåsig & svettig så det var skönt!


Sen blev det Gränby med Hinkan & Lina. Där vi sprang på en amningskudde som jag sett på nätet men som varit slut överallt, så trots att det kändes tidigt fick jag den av Håk. Älskar elefanter och det gråa passar perfekt i vår soffa!Men efter ett varv där på Gränby så fick jag faktiskt endel sammandragningar som inte riktigt ville släppa, så vi vilade oss med en espresso!Nu väl hemma ska jag fortsatt njuta av eftermiddagen och kvällen med lite skorpor till mellis (innan vi kör på blodpuddingsmiddag) och en ny tidning..
Vår i luften

      2014-04-05 / 10:07:07 Publicerat i kategorin stort & smått  
Sol ute, sol inne och sol i sinnet brukar det ju heta! Men ja.. Jag har en liiiten dipp i mitt humör just nu känner jag!

Efter en effektiv morgon där jag städat badrummen, vattnat blommor slängt in lite tvätt & gjort en rejäl frukost så vet jag inte roligt vad jag ska göra idag..

Men efter en stund tillbakalutad i soffan lär jag väll komma på nått, om så bara gå ut & sätta mig i solen.. Så ska nog dagen lysas upp också!

Det är ju trots allt helg!
Vuxenpoäng

      2014-04-01 / 13:21:21 Publicerat i kategorin stort & smått  
Sitter på bussen påväg hem till Uppsala! Grått & trist ute.. Men man känner ändå att det är vår på något sätt! Och klart är att tussilagos, trots att det är en gul blomma & jag inte gillar gula blommor så hör den mig glad.

Men även om det är grått ute så finns det inget som direkt kan dra ner mitt humör!! Jag ska nämligen ta massor av vuxenpoäng idag.. För tusan, att börja gå på föräldrar utbildning lär ju bara ge massor av den varan!?
Ska bli spännande, är lite nervös över vad de är för folk med i gruppen! 
Jag hoppas att det kommer kännas bra, för både mig och Håk..


Sen hoppas jag att jag inte är störst av alla!! 👍👍 När vi var och mätte magen första gången låg jag inom normalapannet men i övre delen.. Så ja, stor är jag, men inte för stor! 

Men som sagt det ska bli trevligt! Och ännu trevligare att få höra hjärtljud igen!! ❤️❤️ 

Håkan har för övrigt fått öva på att identifieras som pappa hemma på gården igår.. Då fick jag detta söta SMS av honom!

RSS 2.0