helg

      2009-09-26 / 08:20:25 Publicerat i kategorin stort & smått  
äntligen lördag!!

skall slänga mig in i duschen och sen packa för att dra till stockholm!!
skall bli underbart.. en solig dag på stan.. en natt på nordic light inklusive ett besök på isbaren.. och sen inte mins och självklart den fest som vi ska gå på ikväll!! :)





har lite ont i rumpan idag.. lite träningsvärk från dansen igår!!
för er som undrar så var det igår som jag skulle dansa med alla mina modiga vänner och sen bjuda på vin och mat hemma!!

men..

ingen kom!! fegisar!!

fullt upp hela eftermiddagen

      2009-09-22 / 17:58:13 Publicerat i kategorin stort & smått  
kom just hem från skolan. nu blir det till att slänga ihop en middag på lite lövbiff (smaskens).. sen skall jag sitta i soffan resten av kvällen och sprida ut alla mina papper och planeringar för att få någon riktig ordning här! känner att jag ligger lite efter vad gäller planeringar och det känns inte speciellt bra..

en oförberedd lärare är en dålig lärare och det är omöjligt att improviser om det inte finns ordentliga ramar :)

dessutom är resten av veckan rätt full med andra roliga saker än att sitta och planera..

i morgon kommer mamma på middag :)
på torsdag är det fika med en brukare och hans mamma :)
på fredag tänker jag ha helg och dansa :)
och tillsist så åker jag till sthlm på söndag.. skall bo på nordic light och gå på födelsedags-/invigningsfest på kvällen.. :) :)
sen på söndag.. då är det hotellfrukost och 100% njutning av livet som gäller :) :) :)




-2kg

      2009-09-21 / 19:35:33 Publicerat i kategorin viktnedgång  
ja, i morse var det invägning.. resulterade i minus 2kg!!
wiii..

MEN!! ligger fortfarande 3.5 kg från vad jag "borde".. är nöjd, verkligen!! men det känns som att jag hoppat lite upp och ner här så att dessa 2 kilon är en så STOR del i de 5,5 kg som det är totalt!!

har jag inte sagt 5.5 innan.. så känns det!!

kämpa på ett och två..

ständigt sugen på onyttigheter :( och imorgon är det fika på lärarkonferensen.. suck..

men det går neråt.. skall försöka glädjas åt det!!



invägning imorgon

      2009-09-20 / 20:21:51 Publicerat i kategorin viktnedgång  
i morgon har det gått 9 veckor sedan jag började arbeta på vikten neråt.. detta borde egentligen också då innebära 9 kilo ner! detta gör det inte :)

förra veckan låg jag 4 kg efter och skulle därför var nöjd om jag minskat på dessa 4 imorgon :)

och vet ni?
jag tror jag har gjort det :)

jag är också väldigt nöjd med att passerat 5 kilos gränsen och det verkar som om det är rätt bestående också..

nu fortsätter jag kämpa med samma leende på läpparna!! :)

och allt detta med en ny frisyr..

      2009-09-20 / 19:53:17 Publicerat i kategorin stort & smått  

ni kanske minns.. lyxen jag fick av min sambo i torsdags! så äntligen skall ni få se..
jag är så nöjd..



så här illa såg det ut kvällen innan.. inte en topp som känner sig fin och hel :)

men nu..







mörkt, lugg och en otrolig glans.. hela jag har gått runt med detta breda leende hela helgen och lär fortsätta i veckan också..

tack lynn på crativezone!

söndag

      2009-09-20 / 19:46:27 Publicerat i kategorin stort & smått  
idag då..

en sväng till IKEA för inhandla en strykbräda då min gammla håller på att falla samman. blev lite köksgardiner också. sen vidare till upplands färg där vi tittade på just färg och tapeter. inom den närmaste månaden blir det till att fixa fondväggen här i vardagsrummet. väl hemma möblerade jag lite också, då kände jag verkligen att det kommer bli tokfint!! passade på att slänga ut bokhyllan på blocket också.. så förhoppningsvis är det någon som vill ha den..

du kanske!? klicka HÄR


1500:-

när jag väl var klar med allt detta tog det stopp.. suck.. blev så seg och det ända jag kunde tänka på var chips, chips och mängder med chips. men jag hade liter ätar dag igår så idag var det inte en chans att jag skulle dra i mig sådant. håkan var sugen på pizza vilket också var no no för mig idag. så vi bet ihop och hjälptes åt och fixade tok goda räkmackor. jag gjorde en gigantisk för att få i mig tillräckligt med mat men ändå bara en skiva bröd :)



nu när jag är fylls med energi skall jag tavara på den och planera veckan.. ser framemot den! studiedagar torsdag och fredag och jag hoppas verkligen på det seminarium som jag skall gå på!! :)

sen ser jag framemot att det kanske blir en hotellnatt nästa helg :)
vi skall kolla vad sparbössan innehåller :)

lördag

      2009-09-20 / 19:37:19 Publicerat i kategorin stort & smått  
klockan ringde vid 6.30!! glada klev vi upp för frukost och påklädning för att sedan ta bilen till årsta havsbad där vi skulle vara till första färjan gick till utö 9.15 :)

det var underbart väder och att tillbringa några timmar i skärgården är inte helt fel då. ute på utö tittade vi på utömästerskapen i paintball som min svågers företag aktivskärgård höll i. riktigt kul att äntligen efter tre år koma ut och se hur de har det där ute på ön. :) nästa gång skall jag både paddla kajak, köra sumobrottning och bada badtunna.

när paintballen var avslutad åkte vi tillbaka mot sthlm och plockade upp syrran för att senare bli bjuden på en underbar soppmiddag. trötta efter den hamnade jag och syrran i soffan och halvsov i ett varsit hörn till här är ditt liv..

vid 10 tiden gick bilen mot uppsala igen :)


är ni själva sugna på att uppleva lite aktiv skärgåd så klicka på loggan :)




fredag

      2009-09-20 / 19:28:07 Publicerat i kategorin stort & smått  
i fradags slutade jag redan vid 11:30 vilket gav mig flera timmar hemma och bara slappna av och känna att det var helg och skulle bli en underbar sådan :)

jag och håkan inledde sedan kvällen med en middag på pipes of scottland. helt underbart att äta ute och ändå kunna hålla sig till det hårda GI köret. blev kött, bea och en grymt god enkel sallad. efter detta drog vi vidare på bio.. premiären av flickan som lekte med elden. själklart skall jag inte avslöja filmen men kan säga att jag var smått besviken på den. men det kan också bero på att jag gillade första boken bäst. eller är det helt enkelt så att de inte fått till en bra bio film av material som filmades för TV.

dagens motion blev efter filmen då vi cyklade ut på en kräftskiva på LSS. eller ja, själva skivan var ju slut men det drog igång lite dans och grejer. men vi var bara där en timme lite drygt och hejjade på lite folk. mycket trevligt! sen blev det hem för att sova och ladda för en äventyrslördag!


tokbloggning

      2009-09-20 / 19:19:46 Publicerat i kategorin stort & smått  
nu har det varit lite dött här ett tag.. det skall nu tas igen med råge :)

ner en siffra

      2009-09-17 / 08:04:06 Publicerat i kategorin viktnedgång  

vad jag önskar att ni alla kunde förstå vilken glädje det är varje morgon man ställer sig på vågen och ser att man traskat ner en siffra om det så är från XX,1 ner til XX,9 så är det ändå en kilosiffra som traskar neråt. och i morse var det än mer härligt eftersom jag så länge stått stilla och när jag vägde in mig i måndags så hade jag faktiskt gått upp lite.. men nu har jag "rasat" i vikt denna vecka och det är inte så långt kvar tills den första 8an förändras till en 7a vilket kommer firas med ett riktigt jubel..

idag firar jag med att boka in massagen som jag fick av håkan i 25 års present om två veckor när den nya rivsarten är över :) och jag kommer även köpa body buttern som jag pratade om igår! :)



sen skall jag ju till frissan också som jag också fått av min underbara sambo :)
all kärlek till honom..

idag skall jag bara njuta av att jag är jag :)

 


börjar det synas?

      2009-09-16 / 20:48:35 Publicerat i kategorin viktnedgång  
har som sagt stått till väldigt länge i viktnedgången nu.. och visst har jag gått ner lite innan nedgången stannade.. men jag har de senaste dagarna också börjat fundera på om jag flyttat runt lite vikt :) för inte har jag då fått så mycket nya muskler som kan ha gjort att det står lite stilla! men jag har tyckt att viss byxor sitter lite lösare de senaste dagarna och i dag fick jag första komentaren..

"visst har du gått ner i vikt?"

så trevligt! personen som sa det har jag inte träffat på en månad ungefär.. och hon tyckte det framförallt syntes i ansiktet på mig :)

skall tänka på det när jag somnar ikväll.. och njuta av det imorgon när jag har lite sovmorgon!

ny mobil

      2009-09-16 / 20:44:30 Publicerat i kategorin stort & smått  

idag har jag ÄNTLIGEN fått min nya lilla rosa älskling :) haaha.. man är trots allt tjej!!

så nu är det så här fint att titta ner i min handväska..


spakväll

      2009-09-16 / 20:43:00 Publicerat i kategorin stort & smått  
efter en rätt kall dag på friluftsdagen och sen iväg och jobbat som kontaktsperson.. så blev det en varm dusch och helkropps scrub :)
sen har jag sandpapprat mina ben och smörjt in dem! så otroligt skönt.. men min björn & berries body butter är slut nu :( och jag vet vilken body botter jag vill ha.. men jag vet inte om det är läge att unna sig den riktigt än!?

har såklart även tvättat mitt hår och bara stått i duschen och tänkt att från imorgon eftermiddag kommer det var så mycket mer härligt att tvätta håret då det kommer vara nyklippt och inte bara det utan även också en liten frächare färg :) längtar så!!


frillan

      2009-09-16 / 07:25:05 Publicerat i kategorin stort & smått  
i morgon är det ÄNTLIGEN dags.. jag skall till min underbara frissa som ska få göra något med mitt hår! just nu känns det grått och trist och det blir enbart hästsvans och att jag drar den otroligt långa luggen lite snett bakåt..

när jag kommer hem i morgon hoppas jag på en chokladbrun varm höstig frisyr :)

underbara sol

      2009-09-16 / 07:23:27 Publicerat i kategorin stort & smått  
sitter nu och tittar på superstars som jag spelade in igår.. skall hacka iordning en lunch bestående av tonfisk, ägg och färskost och sen cykla iväg till studenterna där det idag skall bli idrottsdag!

hoppas det skall bli en bra dag!!

annat på todo listan idag är

*ringa csn
*jobba som kontaktperson ikväll
* gå till telenor och fråga varför mobilen fortfarande inte kommit

gårdagskvällen blev hemma i soffan.. ingen yoga tyvärr men hade lite mail att skicka och fixa med kring VFUn. håkan var borta på personalfest.. så det blev middag själv! jag körde på en sommarvariant :)
jordgubbar med grädde :) kanske inte så GI men lovely gott :)



sen blev det en tidig kväll.. bäddade ner mig klockan 21 och somnade innan kändisdjungeln var över..


låt nu solen vare framme och värma hela dagen :)

underbara söndag

      2009-09-13 / 19:53:56 Publicerat i kategorin viktnedgång  
efter en tung vecka med mycket nyheter och nya intryck har det varit helt underbart med lite helg.. är nöjd över att ha hunnit med två träningspass! men åter till detta senare..

i fredag så blev det middag ute och lite bowling som sagt och igår var det en rätt lugn hemma dag innan vi på kvällen tog oss ut en sväng på kulturnatten här i stan.

idag söndag har håkan jobbat och jag har bosatt mig i soffan :) dock varit ute på gården en sväng för lite grillning med bostadsrättsföreningen och en liten extra stämma. föreningen bjöd på korv och alla hade tagit med fika till lite knytkalas. jag bidrig med en blueberrycheescake som gick åt som smör i solsken :) måste ju visa att man ändå sitter med i valberedningen här i föreningen :)

i morgon börjar en ny vecka.. åhhh that monday!!
jag hoppas så ofantligt mycket att denna vecka inte skall ta lika mycket energi av mig som föregående. både vad gäller relationen här hemma och min ork och motivation till mitt mål..

jag borde egentligen vara nere på 81 kg nu.. det vill säga 8 kg ner! men eftersom jag bara stått och trampat på en och samma vikt nu i en månad och bara tackar gud (läs: mig själv) för att jag inte gått upp i vikt så ligger jag 4 kg back..

som sagt nöjd att jag inte gått upp men det är verkligen dags att kämpa på lite håradre nu!! måste känna att det ger lite på vågen också för annars är jag rädd att min motivation snart skall sina.. och då blir det inte roligt!!

skall läsa lite ToppHälsa innan jag somnar ikväll för att puffa på mig lite :)
och sedan hålla tummarna sedan hela natten för att SMHI har rätt angående vädret så att jag kan få lyssna på talbok hela vägen till jobbet imorgon.. på min cykel :)


lördag.. ledig!!

      2009-09-12 / 13:43:23 Publicerat i kategorin stort & smått  
åhh det är så skönt att vara ledig..

i går när jag slutade så drog jag direkt till friskis och körde ett danspass.. det är verligen det BÄSTA sättet att starta helgen på :) efter en dusch hemma så bjöd håk ut mig på middag. en underbar sådan på tzatziki här i stan! ute servering alldeles vid vattnet :) mysigt..
det blev också en sväng på bowlaget där vi mötte upp lite vänner som gått dit för att spela.. jag röstade senare för en avslutande drink på etage! men det hade man inget för.. blev helt nerröstad av alla som hellre ville hem och sova! trist!! så jag tittade på idol och var lite sur.. sen somnade jag också :)

idag har jag varit ner till synsam för att kontrolera linserna.. det var i princip en saga för sig!! jag har haft dygnet runt linserna i nu sedan i onsdags MEN det skulle jag tydligen inte ha haft utan bara dagtid!! men jag känner att det kan vara lite sårt att veta eftersom när jag fick med dem hem i lördags så fick jag varken en förvaringsburk eller linsvätska med mig hem.. detta betyder att jag nu inte få ha liner (återigen) på några dagar.. sen skall jag köra enbart dagtid i tre veckor när en ny kontroll ska göras. men hur det än går där så trodde dagens optikern inte att mina ögon klarar av att sova med linser :( kanske en natt ibland men inte alltid!!

blev en sväng ytterligare på stan.. yll & tyll och stadium fick sig ett besök! behövde lite rundstockor och en sport BH :)

så nu kan jag sticka klart alla mina olika påbörjade projekt..

   
dock stämmer inte färgerna överens med mina val :)

tror jag skall sticka lite nu.. innan jag tar mig iväg på ett nytt danspass :)

jag har fått jobb.. nästan..

      2009-09-10 / 19:06:45 Publicerat i kategorin stort & smått  
jag tar examen 28/10 vilket är onsdagen på höstlovet..
på måndagen där efter, den 2/11 så börjar jag jobba :) det vill säga 2 dagars arbetslöshet.. mina två första arbetslösa dagar EVER :)

jag har nämligen fått ett vikariat som HKlärare mellan 2/11 och 1/12 vilket skall bli helt underbart..
kommer innebära undervisning, planering och betygssättning.. framförallt av 9ornas slutbetyg..

lite nervös blir man! men jag vet ju att jag kan det här..


rosa investeringar

      2009-09-10 / 19:01:16 Publicerat i kategorin stort & smått  
skrev redan tidigare i veckan att det blev tvunget för mig att införskaffa en ny mobil då den jag hade inte gick att laga.. så en ny telefon blev det! EN ROSA!! dock har jag inte fått den i min hand ännu utan bara fått lånat en svart men hoppas verkligen att den skall komma till butiken i morgon..


dock... idag på posten kom min nya lilla ögonsten.. eller jag hoppas det skall bli :)



en underbar ny kalender :) som ni kanske vet så gick min nya sönder på engång, bland annat lite vid samma tillfälle som min mobil gick sönder.. och kalendertokig som jag är tror jag att jag äntligen hittat hem! jag har klickat i och designat innehållet själv..

se bara vilken underbar liten bok det är..


ett vanligt veckouppslag


små söta rutor för todo, dagens träning och antla timmar på jobbet :)


förtryckt med olika födelsedagar och andra bemärkelsedagar


sen avslutas den med några uppslag sudoku.. som i kommande kalendrar kanske får bytas ut mot klassiska lärarsidor för närvaro och provresultat! men det finns också sidor för att färglägga för den som vill ;)

en uppdatering

      2009-09-10 / 18:54:02 Publicerat i kategorin stort & smått  
veckan SPRINGER iväg..
men tusan vad roligt det är :)

har som sagt börjat min examenspraktik och det är så himla roligt men otroligt mycket att tänka på och hinna med. tänkte ägna denna kväll till planeringar och inleda de arbeten som skall göras under praktiken för institutionen. hoppas verkligen på att komma en bra bit på vägen.. håll tummarna :)

jag har fått försaka träningen änså länge denna vecka och skulle i morse kompensera detta genom att cykla fram och tillbaka till skolan (en liten rutt på 2 mil). men gladihågen upptäckte jag i morse till min förskräckelse att ipoden laddat ur batteriet och det resulterade i bilen :)
men jag hoppas på cykeln i morgon och sen danspass både imorgon och på lördag.. lite skall fläsket få gunga innan veckan är över..

crazy coconut

      2009-09-08 / 18:14:55 Publicerat i kategorin stort & smått  
här är det fullrulle som gäller.. dessa två dagar har bara försvunnit och jag har högarmed grejer att gå igenom..
telefonsamtal att ringa.. osv osv osv crazy coconut!!

dessutom verkar det som att jag MÅSTE köpa ny mobil då inte min går att laga :( fuktskadad!? jo.. säkert!! låter som ett lätt sätt att säga att av oss får du då ingen gratis telefon.. f-n!! 2000:-
svuch..svuch..svuch..svuch..svuch..

vill ni nå mig så ring!! jag har inte tid att blogga om mitt liv :) just nu i alla fall..
men ring inte under IDOL ikväll för då har jag paus :)


bildlänk


veckan

      2009-09-06 / 19:31:05 Publicerat i kategorin stort & smått  
oj det blir lite inlägg här.. men vad tusan bloggen har ju i det närmaste stått still hela veckan..

* börja praktisken & få koll på allt
* konsert med paul potts
* kontaktpersons träffar
* boka frisstid för klippning & färgning
* börja använda nya linserna och boka kontrolltid hos optikern
* sticka :)
* gårdspicknick till helgen
* köra på med viktnedgången lite hårdare (det vill säga att det blir lite mer rutiner)



och kanske viktigast av allat

* besöka den skolan där jag eventuellt kommer få vikariera när jag tagit examen till höset och där jag förhoppningsvis sedan får stanna och jobba :)

paul potts

      2009-09-06 / 19:26:15 Publicerat i kategorin stort & smått  

i morgon börjar min praktik och en riktig kick off till verkligheten eftersom det är min examenspraktik.. men det skall bli spännande.. och vet ni.. dagen skall avslutas på ett mycket härligt sätt..

jag och håkan skall på en konsert med paul potts här i uppsala på musikens hus..
det skall bli helt underbart :)

jag fick biljetterna för rätt längesedan av håkan och visst inte då att det skulle sammanfalla med starten på praktiken så otroligt bra..

så det blir en mjukstart på veckan med lite lyx :)


praktik

      2009-09-06 / 19:15:56 Publicerat i kategorin stort & smått  
skall starx börja packa min skolväska :)

jag börjar imorgon klockan 9:30 (skönt att börja med en rejäl sovmorgon) med ett litet välkomstmöte på min praktikskola med VFU samordnaren på skolan. sen skall jag träffa min handledare.. som jag vet är HK lärare.

det skall bli intressant och se om det dyker upp någon SVAS lärare också eller om jag måste gräva och ringa och fixa i det själv. men det visar sig..

håk är ledig imorgon så jag tänker ta bilen. det är drygt 1 mil till skolan och jag känner att det helt beror på vilka tider jag kommer få om jag kommer kunna  cykla om dagarna eller om det blir buss som gäller. men det kommer också visa sig imorgon.

jag hoppas ni håller tummarna för att jag får en toppen handledare som det kommer klaffa med.. det kommer bli så mycket lättare att ta plats då! :)

jag är inte så nervös.. men gissar att det kommer när jag lägger mig och ska sova..

full vecka och full helg

      2009-09-06 / 19:10:26 Publicerat i kategorin stort & smått  
ja, inte i bemärkelsen full som full och berusad utan med massor av saker att göra..
éller i alla fall full med ny information och saker och ta in..

sen har helgen bestått i att landa i allt det nya och vara avlastningsfamilj..

hann dock med ett par underbara timmar på jennies födelsedags fest i fredags.. tack! det var fantastiskt roligt och jag är lite ledsen över att jag inte kunde stanna..

men nu då så är de ju så att jag fått in all info över hur de kommande 8 veckoran skall se ut rent teoretiskt. nu väntar det bara att få reda på det rent praktiskt och det hoppas jag få helt klart för mig imorgon :)

då startar praktiken..

en lugn söndag.. eller nej lördag :)

      2009-09-05 / 16:37:44 Publicerat i kategorin stort & smått  
idag har inte många knop blivit gjorda..
lite pocka och fix här hemma i morse och sen en snabb sväng till optikern för en koll, en snabb tripp till gränby c och handlade på lite färskvaror och en film till "Anna".
sen har vi suttit i soffan resten av dagen :)

skönt har det varit..

lite tv, lite film och massor med stickningen.. lite krånglig men hoppas att lösa ut det här!!


men klart är att det känns som en söndag.. men det är ju bara lördag..
och fotboll väntar..

fredag

      2009-09-04 / 08:41:42 Publicerat i kategorin stort & smått  
* träning
* lunch
* föreläsning
* intro för praktik
* middag
* födelsedagsfest

ny träning

      2009-09-04 / 08:38:43 Publicerat i kategorin viktnedgång  
har som ett litet mål denna höst att prova lite olika träningsformer.. det finns en del att välja av på friskis! :)

idag blir det något jag inte gjort sedan högstadiet och då en gång..

spinning!
jag är lite rädd :)

trist att gå dit med inställningen att det INTE är roligt.. men hoppas väll bli över bevisad kanske.. hoppas verkligen att det inte är nån äcklig dunka dunka tecno musik!!

det är lite trist att de inte innan kan skriva ut det.. eller typ lite genrer på musiken i alla fall!!

jag vill ha schlager och 90tals pop om jag ska ta i så svetten sprutar :)

bjuder på denna bild också.. en trött johanna.. en osminkad johanna.. och framföralt en
träningsklädd johanna..

redo att köra om en timme knappt :)


ser ni någon skillnad :)

      2009-09-03 / 16:55:32 Publicerat i kategorin stort & smått  
BILDERNA!!

ett inlägg fullt med egentagna bilder.. :)

för den har kommit nu!!


sommaren är kort

      2009-09-03 / 16:54:39 Publicerat i kategorin stort & smått  

jag och håkan har gjort en liten städning hemma.. detta innebar också en städning på balkongen! :) skönt att bli av med lite där ute eftersom mycket började se ut som ris.

så detta blev resultatet



lite tomt och tråkigt.. men bara ett korttag.. skall självklart fylla på med lite blommor och så som klarar lite kyla och som i alla fall kan stå sig fina en bit in på hösten! :)

hursom så valde jag att spara lite och helt enkelt ta in lite sommar in i lägenheten..

   

en lilja var det kvar som fick flytta in till en vas, odlingen av smultron har verkligen gått sakta denna regniga sommar och blommorna har precis slagit ut.. hoppas nu på lite smultron i vardagsrummet istället. vad gäller kryddorna fick de självklart flytta in på köksbänken!!


jojo

      2009-09-03 / 07:24:07 Publicerat i kategorin viktnedgång  
det märks mer än väl på vågen att jag misskött mig två veckor och kört på hårt denna.. både vad gäller mat och träning..
upp förra veckan och ner denna :)

hoppas att det är ett tag kvar tills det blir fler svackor för jag trivs som tusan när det går neråt :) vilket är rätt självklart.. men sen kanske det inte är allt för nyttigt att åka upp och ner heller :) även om det bara är 1-2 kilo det gäller..


älskade johanna :) älskade våg :)

godmorgon världen

      2009-09-03 / 07:20:26 Publicerat i kategorin stort & smått  
en ny dag..
skall strax hoppa in i duschen och göra en helrenovering :) nejdå.. men de behövs verkligen scrubbas lite och så..
sköljede i princip bara av mig lite snabbt igår efter jag varit och dansat..

det är en bra dag idag!
skall på en intro till för hösten och hoppas verligen att den skall ge mig lite mer kött på benen inför måndag. jag har fått min placering. inte på skolan jag önskat men detta blir nog ändå bra :)

dessutom fick jag väldigt glada besked igår!!! träffade en lärare som jag tidigare haft som handledare.. hon erbjöd mig ett vikariat till hösten och har jag tur så kan det verkligen leda till ett jobb från vårterminen :) det skulle vara guldvärt och det är på en av mina favorit skolor och det är grymma arbetskamrater.. så jag hoppas verkligen :)

efter skolan skall jag idag ivär och hämta "Annas" grejer på hennes kortids då hon skall bo här ifrån ikväll till på Söndag. Jag hoppas och tror det skall gå bra. vi ska hitta på lite små aktiviteter hela helgen. men ikväll blir det nog bara att landa här hemma med mys och tv. så att hon får lite förståelse för att det är här hon skall vara ett tag..

sen borde min kamera komma idag :)

ny kamera :)

      2009-09-01 / 19:49:17 Publicerat i kategorin stort & smått  

jag råkade springa över ett toppen erbjudande på en poketkamera..
rosa och allt :)

nu ska det bli bättre bilduppdateringar på bloggen.. jag lovar!!
och slut på att stjäla bilder :)

undra hur fort den kommer hem till mig.. imorgon!? på torsdag?!


yoga

      2009-09-01 / 15:42:00 Publicerat i kategorin viktnedgång  
ikväll blir det terminens första pass..
det skall bli helt underbart.. tänkte att jag skulle förbereda att ligga lite på min spikmatta en sväng så att ryggen mjukas upp redan lite innan.. men eventuellt så kör jag ett gympass innan och då vet jag inte hur bra det är..

får helt enkelt se hur mycket jag hinner med innan :)


lugn dag

      2009-09-01 / 15:30:48 Publicerat i kategorin viktnedgång  
idag har jag haft en lugn dag..
försökt att hitta lite motivation och insperation.. men det är inte allt för lätt!
tankarna går verkligen upp och ner hela tiden.. känns lite som pms.. :(

jag vet att jag vill kämpa på och nå mitt mål men idag när jag gick genom stan en sväng kändes det som om allt onyttigt skrek till mig.. fick slänga mig in på hemköp efter en banan och sen slänga mig på cykeln och cykla hem.
väl hemma så fanns det iallafall lite insperation iform av den nya topp hälsa tidningen i brevlådan :)

så nu har jag legat ett tag i sängen och bläddrat i den! det är både inspirerande och skönt :)

sen har jag målat min naglar :) tånaglarna är tokrosa och franskmanikyr på fingernaglarna :) och vet ni? allt eftersom jag ska på yoga ikväll och det känns så mycket skönare när man kan se lite frächa naglar mitt i alltihop :)
tur att man är lätt motiverad emellanåt..

nu återstå bara middagen.. känner att jag har noll koll på vad jag skall laga! blev äggmacka och juice till frukost och sen två mackor av ett nybakt leavinbröd jag köpte på stan.. inte det värsta för GIdieten men vad tusan.. macka till både frukost och lunch.. inte så bra och det borde bli en middag helt utan kolhyderater nu faktiskt.. men vad?? *suck*

topphälsa tog upp sin nya GISO diet i tidningen.. dieter hit och dit! inte helt och fullt min grej.. men här var det i alla fall GI de första två veckorna och sen ISO på det.. hmm.. är säkert klockrent och skulle passa mig perfekt.. men orkar jag??

skall slita lite i frysen nu och se vad jag hittar.. förhoppningsvis nått gott :)
RSS 2.0