bilder

      2009-03-31 / 20:48:33 Publicerat i kategorin stort & smått  

tittade runt ibland lite bilder på datorn och tänkte jag skulle testa att lägga upp här och se hur de funkar..
tar lite ego bilder på mig själv :)

foto: håkan

foto: markus

foto: markus


slut på nått sätt

      2009-03-31 / 18:53:51 Publicerat i kategorin stort & smått  
var på praktiken fram till lunch idag och sen iväg på seminarium. bra dag.. höll min allra första grammatik lektion ever idag. var faktiskt riktigt nervös innan, vilket jag inte varit sen min första VFU dag i princip som var för fyra år sedan. men de ger kickar att lyckas. nu fick jag ingen direkt feedback idag eftersom jag skulle dra direkt efter men hopas att jag får det imorgon och får jag det inte så skall jag helt klart be om de. vet att jag gjorde ett fakta fel men de kom jag på under tiden jag presenterade det och jag rättade mig själv direkt. inte det bästa men jag är i alla fall nöjd med hur jag löste de.

hade hoppats få tillbaka tentan idag på seminariet med de fick jag inte vilket gjorde att luften liksom lite gick ur mig. känner att jag skulle behöva en direkt bekräftelse att nått gått bra. linnea har fått alla sina tre resultat på folkhälsovetenskapen och jag har inte fått något vilket också gör att jag blir lite trött. inte de att hon fått dom men att jag inte fått!! som sagt.. lite bekräftelse tack.. känner mig slut!

något som var riktigt roligt var i alla fall att jag fått 4600:- i stipendium idag :) dom åkte direkt in på sparadekontot tills jag vet hur det blir med csn. dock så kommer en lite del hur som att gå till frissan!! måste göra något med mitt hår.. men firar det iallafall med lite vin och vindruvor!

håk är på väg hem till sälen där han varit med sin syster, mamma, svägerska och brorsdotter sen i går. de verkar haft det trevligt och jag är faktiskt lite avundsjuk..

kvällen skall jag ägna åt att klicka runt på internet och titta på webb tv ett tag tror jag. sen ska jag nig lägga mig tidigt och lyssna lite på talbok eller nått sånt avslappnande. känns som om jag behöver det ikväll!

lev gott..

natti

      2009-03-29 / 22:18:47 Publicerat i kategorin stort & smått  

hemma igen efter kalaset :) trevligt var det!
tack jannie!!

funderat på kamera.. hmm.. "vi" har ju systemkameran men ja skulle vilja ha en egen lite!
shit.. håller ja på att bli bloggskadad efter 3 dagar!? skrämmande.. men får ta ett samtal med sambon när han kommer hem på tisdag så får vi se!

nu ska ja plocka lite här och sen gå och lägga mig! finns risk att ja tar med datorn till nattduksbordet och ser nått webtv program till jag somnar.. inte så nyttigt.. men sån är jag :)

sov gott alla..


söndag = slapp dag

      2009-03-29 / 16:48:47 Publicerat i kategorin stort & smått  

Vaknade imorse när Håk skulle till jobbet. Kommer inte se honom förens på tisdagkväll eftersom jag är på praktiken imorgon när han kommer hem från jobbet och sen drar han direkt iväg på en liten minisemester. Jag är lite bitter eftersom jag inte kan följa med pga lektion på tisdag. Men men så är de..
Jag gick sen upp vid 9 och sen har det inte gjorts många knop här hemma. Plockade i lite disk i diskmaskinen och sen har ja mest suttit och pickat på datorn och tittat på tv.

Kom igång lite vid ett tiden då jag lockade iordning håret och klädde på mig för att dra till Gränby och inhandla en present. Ska fixa de sista med den nu och sen bege mig mot stan'. Är bjuden på födelsedags middag nere på tavernan vid 18. Skall bli både gott, roligt och mysigt..
Är lite kluven över klädval dock.. Får se vad det blir..

Må gott!


lördag

      2009-03-28 / 12:10:56 Publicerat i kategorin stort & smått  
En ny dag! Blev jobb hela dagen igår, praktik 8-12 och sen jobbet 13-22 vilket var toppen. För de första trivs jag väldigt bra på praktiken och har saknat mitt jobb nått enormt och sen är det också skönt att ha nått att göra så där en heldag! Känner verkligen att jag börjar bli lite förslappad vad gäller att ha många bollar i luften denna termin.
Efter jobbet så drog jag iväg på en liten fest där Håk var en liten stund innan jag packade in honom i bilen och skjutsade hem honom ;)

Idag började jag dagen med 2km löpning och lite brak hemma på mattan :) Känns faktiskt hur bra som helst..

Kommer dra på SMfinalerna i iceracing i eftermiddag. Kul att komma ut på nånting lite ovanligt och Håk får fota lite. Sen till kvällen blir det lugnt tror jag. Skall släcka alla lampor och titta på Robinssom och sen blir det självklart lite fotboll också :)

modeller sökes!!

      2009-03-26 / 14:49:41 Publicerat i kategorin stort & smått  
Tänkt att jag skulle börja fota lite stickade johanna jordgubbet plagg!! Lite trist om min sambo får fota alla och jag är modell på alla. Så finns det några tjejer (har än så länge bara tjejkläder) där ute, här i Uppsala området som är lite intresserade av att ställa upp!?
Skicka ett mail och bifoga en bild så ska vi se om vi kan styra upp något..
Detta gäller också mina vänner.. dock kanske inte ni behöver bifoga någon bild :)

vem är jag & varför en blogg

      2009-03-26 / 14:43:30 Publicerat i kategorin om mig  

Ska försöka reda ut detta nu..
Vi börjar bakifrån, varför en blogg!
Många av mina vänner har länge sagt att ja borde blogga, jag är en sån typ! Men jag har aldrig hållit med om det riktig, visst jag har en heldel att säga och tycker och tänker mycket om en heldel saker men nej blogg är inget för mig. Sen tyckte till och med min mamma vid ett tillfälle ganska nyligen att blogga, de vore väll nått som skulle passa mig och ja ni vet mamma har alltid rätt :)

Så ja föll dit.. Vi får se hur länge det håller! Men tanken bakom denna blogg är nu då i alla fall att lämna ut mig och mina vänners liv så mycket det går i text och bild :) nej inte riktig så faktiskt! Ska försöka hitta en bra nivå där faktiskt. Men sen har jag faktiskt ett annat mål också som handlar om ett av mina största intressen, stickning. Tänkte att jag inom en snar framtid skulle lägga ut bilder på bloggen under kategorin stickning vad som finns och vad som är till salu och kan beställas. klädmärket heter johanna jordgubbe och jag hoppas på så sätt att min hobby skall kunna utvecklas lite, min garderob rymmer nämligen inte mer stickade kläder nu men ja kan inte sluta för de!

En annan del som faktiskt handlar om att lämna ut mig själv är det som skall stå under kategorin träning :) har haft ett uppehåll nu sen i december med någon riktig träning och de syns på både våg, midjemått och allmän ork. Så jag tänkte att om jag lämnar ut mig själv här så kan alla tracka på mig om träningen nu inte rullar på som den ska och midjemåttet inte snart börjar minska :)

Sen då till vem jag är!! Det står väll redan ganska klart att jag heter Johanna och är 24 år. Kommer från början från Gästrikland men tog mitt pickochpack när jag var 15-16 och flyttade hemifrån och till den lite större staden Uppsala. Här har jag sedan dess bott och sen i Januari huserar jag på Portalen ute efter Vattholmavägen ihop med min sambo. Jag är utbildad konditor & bagare men för 4 år sedan började jag plugga till lärare istället för att jobba. Nu är det bara slutspurten kvar tills jag är behöriglärare på grundskolans senare år i HK och SVAS. Känns mycket mycket skönt att vara så nära. Utöver detta så kanske ni redan förstår att jag gillar att sticka. Men även intresset för bakning sitter kvar och då försöker jag framförallt rikta in mig på bröd.Ja, så mycket mer ä så här kommer jag inte på att skiva nu. Men är det nått som ni undrar över så är det bara slänga i väg en kommentar eller två..


god morgon

      2009-03-26 / 08:48:01 Publicerat i kategorin stort & smått  
fått sovmorgon idag :) hade dock tänk att jag skulle använda den till något mer produktivt än att sova! men har iaf kommit upp nu och fått i mig lite frukost.. tittar på nyheter och ska snart se till att planera lite lektioner till idag! kort dag i dag med bara två lektioner..

har träningsvärk som tusan efter ett lagomt hårt träningspass igår.. men de första gågen på evigheter! sprang band 2km och sen det "vanliga" gympasset..

återkommer ikväll med en lite beskrivning av mig själv och lite mål med denna blogg :D om de finns några..
tror inte ja har koll på vad jag gett mig in på!

då så..

      2009-03-25 / 22:58:36 Publicerat i kategorin stort & smått  
nu börjar de väll se rätt bra ut.. eller hur?

min lilla blogg..

      2009-03-19 / 21:38:13 Publicerat i kategorin stort & smått  
ska fixa med lite färger och bilder innan ja startar upp detta på riktigt..
RSS 2.0