Packa packa packad..

      2014-02-16 / 11:55:48 Publicerat i kategorin stort & smått  
Nejdå inte packad! Men bloggen blir tyvärr lite nerprioriterad dessa dagar. Det är fix & don med packning, pappersfix och planering som gäller hela tiden inför flytten om drygt en vecka.

Känns spännande men nervöst! Nervöst över att allt ska klaffa och funka! Och att jag inte ska känna mig så stressad över att få ordning på ALLT på en gång.

Men har redan bestämt att skjuta lite på att göra iordning klädkammaren. Det får bli ett helgprojekt om ett tag.. Både för att vara säker att pengarna räcker så det blir som jag vill ha det och inte behöva leva på snabbmakaroner :)

Men ja, allt kommer nog och gå bra! Och ser man hur det ser ut här hemma just nu så ligger vi bra till med packning i alla fall!
Så nu ska vi bara se till att få säng och byråer sålda!

Men mitt i all packning (& jobb i veckorna) så hinns det så klart med att titta endel på OS också.. Fantastiska OS!!
(Även om jag gärna skulle varit mamma ledig redan nu..)
Barnvagn

      2014-02-04 / 20:12:33 Publicerat i kategorin stort & smått  
Nu är den beställd!! Äntligen!!

Barnvagnen!!

Det blev den jag suktat efter ett tag, en Kronan City, en toppen vagn som kommer funka både i skogen och i stan! Och med Saga Black tyg från Littlephant. Så fin!!

Det var just tyget som gjorde att vi beställde nu, eftersom det bara finns i en begränsad upplaga var jag lite nervös att den skulle ta slut. 

Vagnen med både sitt & liggdel gick på 10 990:- vilket känns överkomligt för en sådan redig vagn. Sen köpte vi till regnskydd och adapter till bilstolen, vilket vi hoppas är smart! :)

Men hörrni, visst är den snygg!!


3 veckor kvar

      2014-02-02 / 18:05:27 Publicerat i kategorin vår lägenhet  
I dag har jag börjat flyttpacka!! Nu är det tre veckor kvar innan det är verklighet.. Äntligen få flytta till finaste lägenheten!

Men vägen dit känns hur lång som helst!! Inte bara vad gäller packning utan också med allt pappersjobb!! 

Men i morgon ska vi i alla fall förhoppningsvis få lite hjälp av en revisor i att få koll på allt som har med skatten att göra! Har ingen lust att åka på nån hemsk restskatt..

Sen har man ju så mycket grejer!! Och vi som älskar att slänga har ju kalla fall inte maxat med saker, men kan bara gissa hur många vändor till tippen det kommer bli! Flytta är verkligen toppen läge att ta tag i rensning också! Saker vi inte använder ska slängas, skänkas eller säljas! 

Och jag tänker att tar jag och gör lite varje vecka under vardagarna & sen ser till att få i ordning ett par kartonger till helgen så bör det kanske inte bli så stressigt!

Och får vi sen till med pengarna blir det både ny säng och nytt matbord, så de behöver vi inte flytta med utan hoppas få sålda!! 

Fantastiskt kommer det i alla fall bli!!RSS 2.0