GLAD PÅSK

      2013-03-29 / 10:16:25 Publicerat i kategorin stort & smått  

då var den äntligen här! SEMESTER!!

vi började igår kväll med att dina lite hemma och sen ut på en middag med Nilsson. trevligt!!
sen upp i morse för att dra på oss kläder och hoppa in i bilen. efter en frulle från McD (som tog typ evigheter att få) så är vi nu på rull mot Hälsingland, Röste och Näsbacken, till stugan vill säga!!
familjen har varit igång där sen 6 i morse med att angla och av bilderna som sprids på Instagram så värkar fångsten i alla fall vara tre riktigt stora gäddor!!

men vi tar det med ro i påsktrafiken (som änsålänge är så där lagom på E4an, men vi är oroliga för tvåett vägen norr om Gävle) för det är ju ändå semester och då kan man inte stressa!!

whoopwhooproadtrip!! whoopwhoopbröllopsresa!! ❤❤❤


Modellande

      2013-03-27 / 20:22:05 Publicerat i kategorin stort & smått  

En trött tjej i bilen på väg hem från Sthlm nu! Det var en stressig dag på jobbet.. Sen kom Håk med vår fisk Kurt II som nu fått flyttat in till skolans akvarium. Han fixade och donade med det medans jag hade min sista lektion och efter det slängde vi oss i bilen för att köra mot Sthlm och Aftonbladet.

Väl framme fick vi först lära sig att Aftonbladet är mer likt en borg än vad ett häkte är vad gäller inskrivning, besöksbrickor & låsta dörrar. Väl nere i källaren så togs vi emot av Sofie och Lena från Viktklubb, en ur mysig fotograf och en gullig make up artist.
Efter att klädombyte var gjort, smink och hår fixat var det dags för fotografering! KUL!!!

Så ja, snart på en reklampelare nära dig.. Eller nja, kanske inte riktigt så. Men håll utkik efter lite bilder i Aftonbladet och deras sajt. Och kanske nån annan tidning.. Men sen såklart främst på
http://www.viktklubb.se">http://www.viktklubb.se

Efter photoshooten så blev det en middag på stan och sen så klart ett stopp på Arlanda då det kom en heldel plan och var fullmåne.

Väl hemma lovar jag Er att jag kommer somna innan huvudet landat på kudden!!


Fotomodell...

      2013-03-27 / 17:22:36 Publicerat i kategorin stort & smått  

En bild från nyss.. Så kul eftermiddag!! Stressig, men kul..


Vaxning

      2013-03-26 / 21:52:35 Publicerat i kategorin stort & smått  

Ajajaj.. Det gör så ont att vaxa!! Vissa dagar värre än andra! Igår försökte jag epilera men det gick inte alls. Kanske är det främst att benen bara rakats i vinter och knappt det.. Eller vinter och vinter.. Hela hösten, hela vintern och de dagar man nu skulle kunnat kalla vår!!

Men nu är jag i alla fall redo för morgondagens äventyr och inte minst redo för bröllopsresan!!

Och innan jag somnar för att vara pigg och glad i morgon säger jag godnatt med en före & efter bild!!


Vintermorgon

      2013-03-26 / 07:39:05 Publicerat i kategorin stort & smått  

På väg till jobbet, solen skiner från blå himmel & snön ligger så vit :) En riktig vintermorgon! Vet inte hur ovanligt det är att det är sån här vinter i slutet av mars. Inte så ovanligt tror jag, men förra året var det ju raka motsatsen.

Tisdag på jobbet.. Stress och 10 minuters lunchrast!

Men snart snart drygt tre veckors semester med sol & värme!!
Fick hälsning från Australien i morse om att värme är skönt.. Som om jag skulle tvivlat :)


Nått sånt här kanske!!

      2013-03-25 / 19:38:46 Publicerat i kategorin stort & smått  

Ja, nått sånt här till onsdag kanske! Helst skulle det vara färgglatt.. Men jag har ju inget färgglatt direkt!!

Detta är iallafall lite vårigt..

Ghaaaaa!!


Våffeldagen

      2013-03-25 / 18:59:00 Publicerat i kategorin stort & smått  

Blev (såklart) våfflor till middag idag. Körde på LCHF variant.. Faktiskt aldrig gjort LCHF våfflor tidigare men eftersom jag snodde receptet från 56kilo Åseså var jag inte så orolig över resultatet. Och, ja det blev riktigt gott!! Åt två stycken med skagenröra och sen en halv med grädde och varma hallon&blåbär..
Mums!!

Irrat runt på Gränby en sväng här efter jobbet för att leta en snygg outfit.. Det gick sådär! Så nu ska jag ägna kvällen till att rota runt i garderoben & den halvpackade resväskan.. Ska nämligen på en riktig rolig grej på onsdag eftermiddag/kväll som jag behöver nått riktigt snyggt till!!
Önska mig lycka till...


Nej, men om man skulle dra igång den här bloggen igen då...

      2013-03-25 / 14:31:21 Publicerat i kategorin stort & smått  
Som ni många och trogna läsare märkt (haha) så har denna blogg tagit en lång och skön paus. Det blev lite mycket där i slutet av sommaren och början av hösten. 
Lite så att all extra energi efter bröllopet fick gå till att få dagarna att rulla på.
 
För först blev det ju bröllopsvecka.. Och sen bröllop (vilken dag.. ler fortfarane när jag tänker på det) vilket kanske ska få ett helt eget inlägg när tiden finns till det. Sen blev det en långweekend med bröllopsresa till Stockholm och Kålmården (!!) innan slutligen Håkan två veckor efter bröllopet drog på utlandstjänst till Afghanistan. Och jag blev kvar hemma själv... I 6 månader var han borta, med två svängar hem på besök. Men sen så, här i mitten av februari flyttade han hem igen. Så obeskrivligt skönt.. Och tiden efter det har gått till att snabbt och effektivt boka en fantastisk bröllopsresa!!
 
Och ja, det är vad denna bloggpaus har bestått av. Men så nu kände jag att det var dags igen. När jag får energi över så älskar jag ju faktiskt min blogg. Och denna blogg ska vara fylld med glädje, kärlek, träning, mat, bakning och inte minst en massa hyss och insperation. Och nu när jag har mannen i mitt liv hemma igen så känner jag att det finns i mitt liv igen och då kan jag dela med mig.
 
Och med handen på hjärtat, så har ni inte missat så mycket under tiden jag inte skrivit. Jag har mest tvättat, jobbat, städat, lagat snabbmakaroner, tittat på tv, målat naglarna och rullat tummarna! Ja, och sen gått upp några kilo för mycket.. Men nu när solen skiner och fåglarna kvittrar är det dags igen.. Dessutom blivit ägare till två par löparskor som skall nötas så fort jag är hemma från bröllopsresan. Har så klart dragit igång mitt medlemskap på Viktklubb igen också, även om jag börjar fylla i först när vi kommit hem igen..
 
För just nu räknar jag mest dagar, timmar och minuter tills jag om en vecka hoppar på planet som skall ta mig på bröllopsresa i Vietnam och Malaysia. Underbart!!
 
RSS 2.0