Barnvagnsdjungeln

Idag drog jag upp min man ur sängen klockan 9:00 & drog på Fågelsången för lite lyxfrukost.
Gott som vanligt!! 

Väl där pratade vi lite barnvagn & vad som var viktigt & inte!

Sen begav vi oss ut på provkörning. Rullat, lyft, fällt ihop, fällt upp & testat massa olika saker.

Håkan funderade om bebisen kommer med det smidiga handtaget på huvudet.. ;)

Klart är att Kronan gör de bästa vagnarna.. Och där är vi rätt överens om att det kommer bli en Kronan. Men, ja jag skulle vilja ha en City för att kunna få en med Littlephant mönster, men frågan är om inte Duo/S vagnen som är lite större kommer passa oss lite bättre! Vi chansar på att vi får en lång, jätte lång bebis! :)

Så innan vi beställer kommer vi nog åka till Kronans visningsbutik för att få superråd. Sen kommer vi köpa den direkt från Kronan, det skiljer inget på priset vare sig man köper den där (bara internetförsäljning) eller i en annan butik eller på internet men då känns det tryggas utan mellanhänder.

Men ni måste hålla med.. Visst är den snygg!!
Kommentarer
Postat av: Emma Boman

Ja, den där barnvagnsdjungeln. Själva köpte vi Emmaljunga och har inte ångrat det en minut. En stor insats kan vara bra att tänka på. Vår son sov enbart i vagnen när han var runt 3 mån. Det blev lite panik ett tag när insatsen var för lite. Bytte till sittdelen när han var 4 mån för då fick han ej plats i liggdelen. Men han var ganska så stor också!

Är också lärare i svenska som andraspråk/nyanlända! :-)

Svar: Ja, Emmaljunga är vårt andrahandsval. Dock så vill jag isåfall ha en med stora hjul och som inte är svängbara, men då känns det lite opraktiskt.Men ja, vi får se var det slutar :)

Visst har vi världens bästa jobb! :)
johanna jordgubbe

2014-01-03 @ 22:03:22
URL: http://emmasnotskal.blogspot.com
Postat av: Sofia

Kronan är ett bra val! Vi hade en Kronan Duo modell äldre (2011) till vår stora dotter när hon var liten. Såå nöjda! Den finns kvar till lillpyret som väntas i juni. Är dock himla sugen på en Kronan City eller Duo/S för att få svängbara hjulen, kör trehjuligt nu till dottern och det är så himla smidigt. Men svårt att motivera ett nytt vagnköp för 7000:- när det redan finns en fullt fungerande vagn här hemma... Men jag tror absolut att ni blir nöjda med en Kronan!

2014-01-04 @ 22:29:16
URL: http://sofiaelinviktoria.wordpress.com
Postat av: Tanja

vi var också och tittade på vagn för någon dag sen. vi fastnade för emmaljunga viking. men denna ser jut väldigt fint ut! Är den stor eller liten? vårt problem är att vi måste ha en liten för vår bil.

Svar: Den är mitt emellan skulle jag säga :) Vet inte hur Viking ser ut så jag kan inte referera till den.. Men gå in på Kronans hemsida så ser du alla mått där!
johanna jordgubbe

2014-01-05 @ 09:27:23
URL: http://tanjaselma.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Riktigt fin! :)

2014-01-07 @ 20:18:55
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0