Favorit Fisken med Parmesan & Spenat

Häromkvällen lagade jag en av mina absoluta favorit fiskrätter. Rödspätta med med parmesan och spenat.

Favorit Fisken med Parmesan & Spenat

8 st Rödspättefiléer 
125 g spenat
3 st schalottenlökar
1 st vitlöksklyfta
100 g riven parmesan
1 dl grädde
salt, peppar & smör

Börja med att fräsa löken och blanda sen ner spenaten. Häll över hälften av parmesanosten.

Salta och peppra filéerna och lägg en liten klicka av röran på dem och rulla ihop. 

Smörj en ungssäker form och lägg den röra som blivit kvar på botten av denna, lägg i filérullarna, häll över grädden och resten av parmesanosten.

Grädda i ugnen på 200grader i ca 20 minuter

Servera med sallad, eller pressad potatis om du äter det.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0