TOMATSOPPA

det är kanske lite tidigt att börja äta soppa.. för trots de sista dagarnas regnade så är väll ändå inte hösten riktigt här va? men jag gillar soppor.. och jag gillar tomat (dock inte vanliga tråkiga i sallad), jag gillar mozzarella, vitlök och pesto! så det innebär att när jag hittade på detta recept så kunde jag inte göra annat än att slänga mig hem och provlaga! och det ångrar jag inte..



Kommentarer
Postat av: Therese

Låter galet gott, måste provas! Vi åt faktiskt soppa igår när det var så kallt och regnigt och det var inte fel alls :) Gjorde en linssoppa som smakade utmärkt!

2011-08-21 @ 17:18:48
URL: http://www.mywords.se
Postat av: Therese

Här kommer svaren :) Vi har flyttat till Kungsängen eller Industristaden eller vad det nu kallas... :) Jag har köpt domänen på www.one.com och sedan har jag installerat wordpress där (www.wordpress.org). Min design har jag fått från en av alla de sidor man kan hitta på nätet där man kan ladda ner gratis wordpress-teman till sin hemsida.



Hoppas det var tillräckligt klart? :) Kan ju tillägga att jag fått en del hjälp av mina kära sambo vad gäller min blogg!

2011-08-21 @ 20:17:36
URL: http://www.mywords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0