BULLAR BLIR MAN GLAD AV

igår var det val.. ingen kan väll ha missat! och jag är trött på SD, trött på de som röstade på dem.. men framförallt är jag trött på de svenskar som INTE röstar! jag skulle vilja säga att det är inte de 6% som röstade på SD som är de största förrädarna utan de 20% som inte röstade..
sen välkomnar jag alla SD röstare att byta jobb med mig en dag när jag arbetar i Världsklassen, mitt arbete på skolan där jag jobbar med svenska undervisning för ensamkommande flyktingbarn! det räcker med en timme där för att förstå att det är inte invandringen eller invandrarna det är fel på.. det kan möjligtvis vara integrationen!!
en liten grej som visar på ambitionsnivån att lära sig svenska och kunskap om Sverige. Elevernas första lektion är 3 timmar lång utan raster och under den timmen brukar lamporna slockna ungefär 2-3 gånger eftersom de styrs med rörelsedetektor (inställd på en viss tid) och eleverna sitter så stilla och arbetar för att hinna så mycket som möjligt att ljuset slocknar.. det händer 1 gånger per år i de andra klasserna på högstadiet :)
viljan från deras sida finns!!
men här hemma hade jag och Håk bjudit in vänner till valvaka med bullfrossa :) så jag bakade drygt 100 bullar igår eftermiddag. vi blev ca 10 pers och självklart visste jag att inte alla bullar skulle gå åt. så de som blev kvar tog jag med till mina kollegor på skolan idag. ställde dem i personalrummet med en liten anonym lapp..
"Bullar blir man glad av.. Äntligen måndag!! :)"
Vissa listade ut att det var jag som bakat och bjöd.. Men för vissa var det ett huvudbry över vem som varit så gullig.. :)
fyllning ordning gjorde för bullarna.. hälften blev kanel och hälften vanilj..
120 ogräddade och ojästa bullar
redo för valvaka med bullfrossa

Kommentarer
Postat av: Linnea

Nåå det var gullit gjort ju!!

2010-09-20 @ 22:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0