producerat, skrivit, skrivit, producerat och skrivit

ja, jag började faktiskt med detta redan idag..
fick ledigt från praktiken från 10:30 eftersom det ändå enbart var idrottsdag i dag och det innebar att vakta i gympasalen när barnen spelade pingis. så ja.. jag hade ju lite annat att göra!
så drog och handlade och sen hem för att slå mig ner i soffan och köra på och tusan vad de gick bra!! älskar när det rinner på. nu blev det iofs mycket pusslande av en gammal text som ska in i slutrapporten. men producerade en inledning på den iaf.

vid 14 tiden la jag ner och gick för att möta therese för en promenad runt gravhögarna!! mycket mysigt med en långpromenad och eftersom det var längesedan vi jobbade ihop fanns det lite uppdateringar att gå igenom :)

sen drog jag iväg till min brukare och hennes mamma. blev middag och sen en tripp till bälinge för att gå på en kör show.. duktiga tjejer och killar!!

trött som få kom jag nyss hem.. och vet ni vad.. trots att jag anlitats som hemmafru här i sommar så har min underbara pojkvän, sambo, vän och älskare städat hela lägenheten!! det var så fint.. och det stod en ny blomma på vardagsrumsbordet.. jag blev så glad :)så nu blir det bara till att njuta av livet en timme innan jag ska sova!!
sov så gott alla!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack för idag! ;)

2009-05-13 @ 21:26:38
URL: http://www.mywords.se
Postat av: Therese

Det är helt ok att göra en länk av mitt namn ;)

2009-05-13 @ 22:24:22
URL: http://www.mywords.se
Postat av: F r i d a 5 l i n g

rösta på mig? :) jag röstade på dig ! Länk finns på bloggen. Puss <3

2009-05-13 @ 22:25:24
URL: http://bitoffrida.blogg.se/
Postat av: Randy

Härlig sommarbild :D

2009-05-13 @ 22:51:46
URL: http://randys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0