borta bra men hemma bäst

nu är vi hemma igen.. skönt!

skall försöka knopa ihop en sammanfattning av långhelgens bravader. drog som sagt till el stockholmo i torsdags och mötte upp sara och alicia på stationen och tog alicia med oss för promenad först till greve thure där vi lämnade all packning i lägenheten och sen vidare till junibacken. vi hade en heldel backup planer som vi skulle kunna hitta på om detta inte skulle bli en hit för flisan. men icke sa nicke!! hon var i paradiset.. och jag var faktiskt också där :) det var urmysigt och det var jätte roligt att se hur glad alicia blev. vi sprang runt där till stängning och lekte på alla olika platser. rutchkanorna var nog det bästa för lillflickan.. sagotåget var också mysigt. dock blev alicia (och jag) rädd för nils karlsson pysslings hyrevärd, den stora äckliga råttan. och även katla skapade viss oro hos alicia. dock blev hon mest bekymmrad över att karlsson på taket inte hade städat i sitt hur på taket. efter besöket tog vi djurgårdsbåten tillbaka till slussen där mamma sara tog över ansvaret och två trötta barnovana människor traskade uppför götgatsbacken för lite avslappnande öldrickande. blev även en matbit på o'learys. trötta och mätta promenrade vi hem genom den vackra huvudstaden och somnade vid 10. så jag gick miste om mitt studiebesök på stureplan på natten. hade planer på att bara gå runt och kolla på folk och försöka förstå vad som är så speciellt på den lilla ytan :) nu när man ändå är granne med det emellanåt!

på fradagen tog vi och lyxande till oss med frukost på hotell anglais. 195:- är nog den dyraste frukost jag ätit men de var värt det, helt klart! sen promenaerade vi runt på stan och tog en glass i det fina vädret innan syster och svåger kom och hämtade upp oss för resa mot sandviken. väl hemma blev det middag och födelsedagsfirande för mamma. och hela helgen fortlöpte väll i samma tema.. socialisera sig med släkten, mat och fint väder. blev cykel tur fram och tillbaka till högbo för att titta på lite påskkonst och grilla korv.

sen har jag också testat något nytt och mycket nyttigt i helgen. NÄSSKÖLJNING!! wow.. har funderat på det ett tag och jag gillar ju verkligen inte att få vatten i näsan så har inte trott det är något för mig. men mamma hade köpt en så nu har jag testat hemma och jag tror verkligen på det!! att göra det och sen 20 minuter på spickmatta så är man som en ny människa. så jag skall faktiskt beställa en egen kanna nu och även en egen spikmatta som jag längtat efter sen i julas! skall bli underbart skönt.. och jag vet vad målet med det och solhälsning på mornarna skall vara! men de kommer jag hålla hemligt ett tag till ;)

hemresa idag vid 10 tiden. hade planer på att dra igång hårt med studierna idag. men blev inte riktigt så. en sväng till gränby c för att fylla på kylen, snabb uppackning och blomvattning, lite avstädning och sen var liksom energin slut och känslan av att bara vara hemma tog över! så en liten resume på det jag gjorde innan helgen blev det men sen har jag mest tittat ikapp på lite program som jag missat under helgen och självklart finalen av amazing race. håk bjöd på lite pizza nyss så nu har jag även hamnat i paltkoma. skall titta på wipe out nu och sen blir det faktiskt sängen! skall plugga lite sär och sen somna när jag somnar (läs: inom 10 min) för att ta nya tag imorgon med studierna! det är lite då det gäller skulle man kunna säga plus att jag måste se över veckans lektioner lite imorgon också. verkligen verkligen behövligt med en extra röd dag denna vecka!

just ja.. de är söndag i dag och då skall jag ju även se över veckan innan jag somnar och checka av kalendern så jag inte missar något som är viktigt :)

här kommer då endel bilder.. och lägg nu då märke till den nya hårfärgen :) klicka på dem för att se stora versioner..

nu är jag trött och älsklingen har inte fått ordning på alla bilder än så jag får tyvärr återkomma med dessa imorgon! får bli en bra och naturlig paus i studierna..
go'natt!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahahhaa, så det är därifrån hon har fått det? Janne sa också att hon hade gått runt o pratat om bajs idag! :)

Karlsson har hon tjatat om så mycket att öronen snart trillar av. Måste nog ta fram den satans filmen, o hoppas att hon lugnar ner sig snart. :)



Du får helt klart lägga ut bilder på henne, så länge hon kommer till sin rätt. ;) Samma med mig..hahaha.





Hoppas att påsken va underbar för er!

2009-04-12 @ 21:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0