semesterdag

blev inga bilder igår.. internet ville inte samarbeta med mig :)

på kvällen blev det michaels minnesstund.. en fin stund :) med endel tårar.. skönt att det bara var folk där som faktiskt alltid stöttat honom.. eller inte varit emot honom i alla fall! hade blivit skitarg om hon den där bodybuildern madonna varit där med sina äckliga krokodiltårar!!
sen är det tragisk på begravningar.. att det är först då mycket av vackra ord kommer fram.. håller med kommentatorerna att michael hade nog mått bra om han hört en bråkdel av det där när han fortfarande levde..
det som berörde mest var självklart paris avslutnings ord.. men också brooke shields som var hans nära vän och de delade på något sätt så lika livsöden även om brooks mamma kanske inte var lika hård.. eller så var brooke bara en starkare själ! vackert är det i alla fall om ryktet är sant att de brukade leka peter pan och wendy när de var tillsammans.. förmodligen allt för att återskapa en barndom de aldrig fick..
och för att avsluta detta så säger jag som michaels bror, marlon.. hur mycket skit kan en man orka ta och nu hoppas vi att han äntligen skall få vara ifred!!



idag kommer jag och håk att dra ut på en liten semestertripp här i jämtland! får se vad det blir.. är något lång lång lopp som går härifrån ösund till åre idag och tillbaka imorgon.. skall eventuellt kika lite på det!
sen får vi se.. vädret är inte stårlande så vi får helt enkelt se vart bilen tar oss..

ta hand om er!!


Kommentarer
Postat av: rolf

Ha en bra dag.kram

2009-07-10 @ 13:24:32
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Postat av: rolf

godmorgon ha en skön dag.kram

2009-07-11 @ 08:44:46
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0