sovmorgon

somnade kring midnatt igår och bestämde då för att jag skulle skippa att ställa väckarklockan idag.. har ju vänt lite hit och dit på dygnet så jag tänkte att det nog var bra för kroppen att sova ut lite :)
detta resulterade i sovmorgon, vaknade kvart över nio..
stavgången var planerad men tänkte då att jag skulle vänta in håk som brukar komma från jobbet strax före tio!

har nu varit ute på en riktig kortis.. hann nämligen bli riktigt hungrig!! jag är och kommer förbli en frukost människa och får jag inte äta när jag vaknar blir jag sur som en citron :)

idag blir det lite plock här.. men framförallt är siktet inställt på cykeln och jobbet som är mellan 14-21! lär nog sticka redan vid 13 för att vara säker på att hinna fram :)

vad ska ni göra idag?!

Kommentarer
Postat av: Martina

Oj vad skönt det låter med sovmorgon! Var uppe halv 7 för att starta mot jobbet 7.. Slutar först om 4½ h. Suck. Ikväll blir det hallonplockning :) Fin blogg!

2009-08-04 @ 10:21:27
URL: http://www.bloggen.fi/Reunion
Postat av: Martina

PS. Fel bloggadress. Den som kom i min tidigare kommentar använder jag knappt, den var mera tänkt som en reseblogg i våras :)

2009-08-04 @ 10:22:37
URL: http://attdansa.blogg.se/
Postat av: Martina

Ja det kan jag tänka mig! Själv ärja en såndär som alltid är pigg på natten/kvällen då ajg borde sova, så nattjobb borde jag klara galant! Problemet är att jag inte kan sova på dan :/



hehe, ja det kan jag tro. Ska försöka slänga upp bilder på bloggen sen så får du se vad jag hittade :)

2009-08-04 @ 10:38:30
URL: http://attdansa.blogg.se/
Postat av: <---

det är inget fel på att vara en frukostmänniska. Det är ju så att frukost är det viktigaste målet för att man ska må bra. Ät frukost och fortsätt att vara diktig.

Kram

2009-08-04 @ 13:51:56
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0